Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért aszerint pontoznak...

Miért aszerint pontoznak egyesek, hogy nekik mennyire tetszik az adott válasz?

Figyelt kérdés
Eddig csak azt tapasztaltam, hogy kajak van egy olyan kérdés, hogy van-e itt emo, és sokan nem szeretik őket, ezért akik elkezdik őket szadizni, azt felpontozzák, aki meg elvállalja a stílusát, és igennel válaszol, azt piszkálják, lepontozzák, stb., pedig hasznos választ adott (még azok is hasznos választ adnak elvileg, akik azt írják, hogy nem azok), csak az nekik éppen nem tetszett. Tudom, hülye példa volt, de itt ezen az oldalon elég sokan elítélik és utálják az emokat és csak ez jutott eszembe. De akkor is, a pontozásnak nem az lenne a lényege, hogy aki hasznos választ ad, azt felpontozzák, aki hülyeséget írt, vagy rosszat, azt meg le? Sok olyan kérdés van, amiben valaki feltesz magáról egy képet és megkérdezi, hogy szerintünk jól néz-e ki, aki szerint nem, azt lepontozzák azok, akik szerint ő született szépség, és fordítva. De miért?
2010. okt. 9. 15:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Azért mert az embereket az érzéseik vezérlik nem az eszük.

Azt a választ pontozzák fel ami tetszik nekik. Én is sokszor tapasztalom, hogy beírok valami mérnöki precizitással elkészített választ, beleadva a mai elérhető tudást a témáról, erre lepontozzák. Pusztán mert nem értenek vele egyet. Vitatkozni nem tudnak/akarnak, hogy valaki okosodjon is esetleg. Nem szimpatikus nekik ha valaki ellentmond a saját nézeteiknek és azt lepontozással díjazzák.

2010. okt. 9. 17:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát ja..A GYIK kategóriában van/volt egy olyan kérdés, h nem lenne-e jobb, ha csak a kérdező tudna pontozni. A választ ide is leírom: DE.
2010. okt. 9. 20:09
 3/4 anonim ***** válasza:
én meg nem értem mindek eszitek magatokat ezen a pontozáson... mert szerintem hülyeség. de ha már itt vagyok lepntozom az elsö válaszolót, mert tul hosszu szöveget irt
2010. okt. 11. 16:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem rágom magam miatta, de ez az egész pontozás a GYK-sokat minősíti..
2010. okt. 11. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!