Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért tesznek fel ilyen hülye...

Miért tesznek fel ilyen hülye kérdéseket? Ennek mi értelme? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Minap azt a kérdést olvastam:"A pattanásokra jó a sperma?".

Rákattintottam és olvasgattam a válaszokat,persze megint veszekedtek a válaszolók,hogy hogy lenne már jó,fele ezt mondta,a másik fele meg:A sok gyökér nem tudja hogy a sperma tényleg jó a pattanásokra és a Neutrogena termékekben van sperma.Ezt mondjuk én sem hiszem el.

DE a lényeg:Ennek mi értelme van?Szerintetek nem hülyeség??Miért veszekednek a válaszolók?És ki tesz fel ilyen hülye kérdést?

2009. aug. 15. 15:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Itt is azok vannak, akikkel találkozhatsz bárhol, akik körülötted, körülöttünk vannak. Miért lennének itt mások -különbek: okosabbak, higgadtabbak, intelligensebbek- az emberek? Ugyan! Leképeződik a mi kis társadalmunk egy internetes oldalon is.
2009. aug. 15. 15:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én ezért is olvasom itt a kérdéseket! Gondold el, milyen unalmas lenne, ha minden kérdés értelmes volna:)
2009. aug. 15. 15:33
 3/8 A kérdező kommentje:

Tényleg erre nem is gondoltam!HÚÚÚÚ!Te milyen okos vagy!

Köszi a válaszokat!

2009. aug. 15. 17:11
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
Mert kiélhetem az internet anonimitását és beszólhatok a hülye kérdést feltevőknek, ezáltal tök menőnek érzem magam, és leküzdöm a kisebbségi komplexusomat :P
2009. aug. 17. 01:44
 5/8 anonim ***** válasza:
81%
mert biztos latta a kes alatt ban hogy egy no a sajat gyerekei spermait keni fel az arcara es az milyen jo es meg kremet is csinaltak belole lool XD
2009. aug. 20. 01:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Hallod akkorát röhögtem a kérdéseden... olyan jópofán írtad le hogy hangosan felvihogtam :D :D :D

amúgy jogos a kérdés :D

2009. szept. 8. 22:34
 7/8 A kérdező kommentje:
22:34-es!Köszi.
2009. szept. 10. 11:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez sokkal hülyébb kérdés.
2009. nov. 25. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!