Mért tesznek fel hülye kérdéseket az emberek a www.gyakorikerdesek.hu oldalon? És mért olvassák azt?
Figyelt kérdés
2008. jún. 21. 23:01
1/9 anonim válasza:
Pl. milyen hülye kérdésre gondolsz?.. mert ami szerinted hülye kérdés, az másnak lehet, hogy nem az. És a kérdező kíváncsi arra, amit kérdez. Az emberekben pedig van egy olyan szándék, amit segítésnek hívnak és megpróbálnak választ adni a problémás témával kapcsolatban. Tényleg szoktak lenni olyan kérdések, amik furák, de mi van, ha a kérdező komolyan nincs tisztában a dolgokkal? És persze vannak olyanok is, akik csak szórakozásból kérdezgetnek mindenfélét...
2/9 A kérdező kommentje:
Épp azért tettem fel én is ezt a kérdést, mert némelyik kérdésen röhögök, milyen hülyeségeket kérdeznek. Gondoltam ez a kérdés is jó móka lesz.
2008. jún. 21. 23:20
3/9 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy ezt az oldalt rengetegen használják, különböző korú emberek. ami mondjuk valakinek aki aki idősebb egyértelmű, az lehet, hogy egy 12 éves gyereknek teljesen komoly kérdés.
Másrészt nem mindenki van egyformán otthon mindenben. Például biztosan tudnék olyan kérdést feltenni mondjuk "kémia" témakörben, amin egy hozzáértő fél órát röhög.
4/9 anonim válasza:
Persze sokan lusták, mint az állat, hogy utánanézzenek az alap dolgoknak és másokat fárasztanak inkább az értetlenségükkel. Vagy egyszerűen idióták ahhoz, hogy kicsit keresgéljenek a neten. Mivel lehetne annyira tisztelni a válaszadókat, hogy a legalapvetőbb dolgokat legalább google barátunktól megkérdezzük. Mert az a gáz amikor a nem a válasznak, hanem a kérdésnek sincs értelme. Másik része a dolognak, hogy, ha már ingyen választ vár akkor legalább értelmesen fogalmazzon a jóember, és ne rövidítsen le egy négybetűs szót. Aztán, ha gyúnyos választ kap akkor meg "jaj miért nem lehet rendesen válaszolni szerencsétlennek", hát azért mert az, szerencsétlen.
5/9 anonim válasza:
Nekem a kedvencem, h napi 3X megkérdezik 13 éves srácok, h a 13 cm-es pénisz az gáz-e. utána meg vannak sértődve, ha felhívom arra a figyelmüket, h legalább olvasnának vissza.
Komolyan, létre kellene hozni egy külön ilyen kategóriát.
6/9 anonim válasza:
Mert tudják, hogy bármilyen hülye kérdést tesznek is fel, úgy is lesz olyan hülye aki válaszol rá...
7/9 anonim válasza:
Valóban, van egy-két témakör, amit én pl kabaré helyett olvasgatok...
8/9 anonim válasza:
Hulye kérdések mindíg lesznek,sztem jobb ha hozzászoksz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!