Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Moderáció . Igy van ennek...

Moderáció . Igy van ennek értelme?

Figyelt kérdés

Kaptam egy megdöbbentő értesítést, hogy X moderátor szubjektív megítélése szerint a kérdésem "nam való ide", és ezért törölte az egészet, pedig mondhatom, záporoztak a válaszok.

Na most nekem annyi a kérdésem -amíg ezt ki nem kapják gyorsan innen-, hogy ha itt csak X-nek szimpatikus kérdések jelenhetnek meg, akkor van bármi értelme ennek az egész honlapnak?

Én részemről befejeztem az biztos, és ez az utolsó kérdés, mert valahogy ez nem fér az én elképzeléseimbe egy nyitott fórum kapcsán, de kíváncsi lennék, más erről mit gondol.

Ha eleve meg van kötve az ember keze, hogy "vigyázz mit kérdezel, mert ha nem tetszik, azonnal töröljük", akkor mégis minek?? Kellene már egy valóban vcenzúra nélküli nyitott fúrum hasonló jelleggel, de sajnos nem tudom, hogy ez ebben az országban lehettelen csak vagy egyszetűen nincs is rá igény? ... jó kérdés!

köszi a véleményeket

(az enyém megvan örökre, gondolhatjátok)

2009. aug. 9. 18:29
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Bizony ám.A kérdésedre kaptál válaszokat,és te keményen felülbíráltad azokat,minősítetted a válaszadókat.Ne csodálkozz hogy levették,jogos volt.
2009. aug. 13. 11:21
 32/32 anonim ***** válasza:
pszihológiai kutatás? lol, ezt te sem hiszed el hugi:D
2009. aug. 13. 11:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!