Moderáció . Igy van ennek értelme?
Kaptam egy megdöbbentő értesítést, hogy X moderátor szubjektív megítélése szerint a kérdésem "nam való ide", és ezért törölte az egészet, pedig mondhatom, záporoztak a válaszok.
Na most nekem annyi a kérdésem -amíg ezt ki nem kapják gyorsan innen-, hogy ha itt csak X-nek szimpatikus kérdések jelenhetnek meg, akkor van bármi értelme ennek az egész honlapnak?
Én részemről befejeztem az biztos, és ez az utolsó kérdés, mert valahogy ez nem fér az én elképzeléseimbe egy nyitott fórum kapcsán, de kíváncsi lennék, más erről mit gondol.
Ha eleve meg van kötve az ember keze, hogy "vigyázz mit kérdezel, mert ha nem tetszik, azonnal töröljük", akkor mégis minek?? Kellene már egy valóban vcenzúra nélküli nyitott fúrum hasonló jelleggel, de sajnos nem tudom, hogy ez ebben az országban lehettelen csak vagy egyszetűen nincs is rá igény? ... jó kérdés!
köszi a véleményeket
(az enyém megvan örökre, gondolhatjátok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!