Moderáció . Igy van ennek értelme?
Kaptam egy megdöbbentő értesítést, hogy X moderátor szubjektív megítélése szerint a kérdésem "nam való ide", és ezért törölte az egészet, pedig mondhatom, záporoztak a válaszok.
Na most nekem annyi a kérdésem -amíg ezt ki nem kapják gyorsan innen-, hogy ha itt csak X-nek szimpatikus kérdések jelenhetnek meg, akkor van bármi értelme ennek az egész honlapnak?
Én részemről befejeztem az biztos, és ez az utolsó kérdés, mert valahogy ez nem fér az én elképzeléseimbe egy nyitott fórum kapcsán, de kíváncsi lennék, más erről mit gondol.
Ha eleve meg van kötve az ember keze, hogy "vigyázz mit kérdezel, mert ha nem tetszik, azonnal töröljük", akkor mégis minek?? Kellene már egy valóban vcenzúra nélküli nyitott fúrum hasonló jelleggel, de sajnos nem tudom, hogy ez ebben az országban lehettelen csak vagy egyszetűen nincs is rá igény? ... jó kérdés!
köszi a véleményeket
(az enyém megvan örökre, gondolhatjátok)
19:02
hát ez az ....
éppen a szubjektiv elfogultságot kellen kiküszöbölni, de úgy tűnik nem megy.
Pedig azt hiszem hogy ha egy kérdésre 100 válasz érkezik (!!), akkor azért az jem véletlen ... lehet h nem volt szimpi, de ezek szerint mégiscsak jogos volt a témafelvetés.
19:09
csak tudod ez azt feltételezné, hogy a modi aki éppen dönt, az mondjuk egy 15 diplomás MTA tag, akinek a véleményére minden kétség nélkül adhatunk, na de ugy emivel ez nem így van, bennem azért felmerül a kétség, hogy akkor az adott modi személyes viszonyulása egy kérdéshez az ami dönt mindenben.
Ez pedig valahogy nem fair.
(az más kérdés, hogy tudnék én itt jóval brutálabb kérdéskeet is mutatni, csak az valahogy nem bántja a modi szenmét ... erről beszéllek, a szubjektív megítélésről)
Figyi, ha én azt most beírom, akkor ezt is azonnal kiszedik innen ....
De gondoltam erre, és lementettem én magamnak wordben, csak mint jelenség azért igen kiábrándító.
És amit írtam már, akkor ne reklámozzák úgy, hogy "amit máéshol nem mertél" mert ez egyzserűen nem igaz.
Nem az a kérdés volt véletlenül,amit már (állítólag) spanyol,és holland fórumon is feltettél?...
Ha Te vagy az,természetesen.
írd be, légyszíves *.*
ha moderálják, moderálják. el fogjuk tudni olvasni;)
"csak tudod ez azt feltételezné, hogy a modi aki éppen dönt, az mondjuk egy 15 diplomás MTA tag, akinek a véleményére minden kétség nélkül adhatunk, na de ugy emivel ez nem így van, bennem azért felmerül a kétség, hogy akkor az adott modi személyes viszonyulása egy kérdéshez az ami dönt mindenben.
Ez pedig valahogy nem fair. "
A 15 diplomás MTA tag sem Isten. Miért kéne kétség nélkül elfogadni a véleményét? Neki is lehet személyes viszonyulása egy kérdéshez, amiben szubjektíven dönt. Nem várhatod el senkitől a világ összes kérdésében való objektivitást. Főleg ezért váltotta fel a demokrácia a diktatúrát, királyságot.
Na meg nem érthet egy valaki mindenhez, és nem lehet tapasztalata mindenben, mindegy hány diplomája van.
A lényeg, hogy ez nem a te weboldalad, tehát vagy elfogadod a szabályokat, vagy elsétálsz. Megpróbálhatsz ezen változtatni, ha elszánt vagy, de nem hiszem, hogy fölvásárolod az oldalt, csak, hogy neked legyen igazad.
Én is írtam abba a kérdésbe ahová 100 válasz érkezett és most nincs a megválaszoltjaim között, gondolom az az amiről beszélsz(langyos téma).
Az valóban nem baj ha sokan írnak oda meg hogy durván beszélnek egymással az emberek, szerintem, de az már nem helyénvaló ha a kérdező ezt azzal éri el hogy értetlenkedik, provokál, ráadásul úgy hogy nőnek mondja magát...
Moderáció szerintem csak reklám ellen kéne, pont a fentebb írtak miatt van az, hogy néhol a modik többet ártanak mint használnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!