Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Moderáció . Igy van ennek...

Moderáció . Igy van ennek értelme?

Figyelt kérdés

Kaptam egy megdöbbentő értesítést, hogy X moderátor szubjektív megítélése szerint a kérdésem "nam való ide", és ezért törölte az egészet, pedig mondhatom, záporoztak a válaszok.

Na most nekem annyi a kérdésem -amíg ezt ki nem kapják gyorsan innen-, hogy ha itt csak X-nek szimpatikus kérdések jelenhetnek meg, akkor van bármi értelme ennek az egész honlapnak?

Én részemről befejeztem az biztos, és ez az utolsó kérdés, mert valahogy ez nem fér az én elképzeléseimbe egy nyitott fórum kapcsán, de kíváncsi lennék, más erről mit gondol.

Ha eleve meg van kötve az ember keze, hogy "vigyázz mit kérdezel, mert ha nem tetszik, azonnal töröljük", akkor mégis minek?? Kellene már egy valóban vcenzúra nélküli nyitott fúrum hasonló jelleggel, de sajnos nem tudom, hogy ez ebben az országban lehettelen csak vagy egyszetűen nincs is rá igény? ... jó kérdés!

köszi a véleményeket

(az enyém megvan örökre, gondolhatjátok)

2009. aug. 9. 18:29
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
92%
mi volt a kérdés?
2009. aug. 9. 18:37
 2/32 anonim ***** válasza:
94%

Igazad van. én is jártam már úgy, hogy törölték a kérdésemet, mert nem volt idevaló,illetve olyan megjegyzést is kaptam, hogy nem normális a kérdésem. Csak azt nem tudom, hogy milyen jogon dönti el, hogy mi a normális kérdés, amúgy meg a Humor kategóriában akartam feltenni, hogy Sün?Ők biztos nem értik a tréfát.

Sőt volt olyan kérdés, hogy milyen cigányviccet ismersz? érkeztek rá a válaszok, majd egyszer csak eltűnt a kérdés. Én meg meg mertem kérdezni, hogy miért tűntették el, az volt rá a válasz, hogy ez szerintük nem vicces? Na ekkor elborult az agyam, és megkérdeztem, hogy a rendőr, orvos, anyós vicceket is törölnék-e? Errefel közölték, ha további problémám van, írja egyből a moderátornak. De mi a jó francnak?!

Gondolom ezt a kérdést, és a válaszomat is hamarosan moderálják.

2009. aug. 9. 18:47
 3/32 anonim ***** válasza:
78%

egyértelműek!!! a moderálási elvek.ha nem tartod be őket,vegyék le a kérdésedet.

most pl.ez az új funkció is kifejezetten tetszik.h.jelentheted ha valami nem stimmel.így is nagyon felhígult ez az oldal,nem árt egy kis szigor.

gondolom most népszerűtlen leszek,és leszavaztok.nem érdekel.

mi volt a kérdés amúgy?

2009. aug. 9. 18:50
 4/32 anonim ***** válasza:
87%

mondjuk, engem már nagyin zavar az a sok provokatív cigányozó, zsidózó "kérdés" - de eddig nem "jelentettem fel" senkit a modinál.

azt hizem, a modik önszorgalomból is lehetnének egy kicsit szigorúbbak...

2009. aug. 9. 19:01
 5/32 anonim ***** válasza:
93%

Gyanítom, melyik kérdés volt. Ha volna itt ilyen, én örök-

re kitiltanálak!

2009. aug. 9. 19:03
 6/32 anonim ***** válasza:
92%
Azt hiszem, nem olvastad el a kérdés kiírásakor megjelenő szabályokat. Nem tudom, mitől vagy így felháborodva, oda van írva, a szerkesztőknek joga van levenni kérdést, ha úgy ítéli meg. Gondolom, unják, hogy egymást pocskondiázza egy csomó ember. Rengeteg ilyen kérdést levettek már az oldalról, én legutóbb tegnap láttam eltűnni egy ilyet. Egy iskolában vagy munkahelyen is vannak szabályok, miért lenne ez másképp egy weboldalon? (Iskolában dolgoztam csak onnan jutott eszembe a hasonlat, nyilván nem akarok egy iskolát egy ilyen oldalhoz hasonlítani.) Egyébként pedig ha ez nem tetszik, egyszerű: csinálj egy saját oldalt, úgy ahogyan leírtad, és oda gondolom azt írsz, amit akarsz, és mindenki azt ír, amit megengedsz.
2009. aug. 9. 19:04
 7/32 anonim ***** válasza:
91%
hááát szerintem a zsidó-cigány kérdéseket nem egészen ugyanolyan indíttatásból írják ki egyesek mintha pl anyós-vicceket írnának...én is unom már ezeket...nagyon provokatívak,mindig csak a veszekedés lesz belőle..összejön néha akár 50-60 válasz is egy ilyen kérdésre tele gyűlölettel.ezt is én rosszul tűröm...
2009. aug. 9. 19:05
 8/32 A kérdező kommentje:

Dehogy, nem volt semmi különös, csak egy egészséges vitátváltott ki, mlleselge ez lenne a célja ...

Itt az egészben az a felháborító, hogy a saját szubjektív szempontjaik alapjéán "ők gy döntenek", na most azértz sztem álljon meg a menet. Nem biztos, ha ők úgy döntenek, az úgy is van.

Nagyon elkelne már egy független, nylít, tabumentes fórum, mert jelenleg ilyen nincs.

Aztán meg hog yis hirdetik magukat?

"amit máshol nem mertél" .... na puff, azt itt se, ezt már nem teszik hozzá.

Na nekem meglett a véleményem az biztos, csalódtam nagyot, de kétszer ezt nem játszom el, ez is biztos.

Nem egy fórum járt már úőgy, hogy aztán leszűküélt egy 10 fős körre az írogatók száma pomt emiatt, hogy a nem szimpi írásokat onnan is kikapkodták. Hát akkor kívánom majd itt is legyen az, és hátha észhez kapnak.

Mert egy ilyen oldalnak nagyon nem ez a rendeltetése.

Persze ez csak az én hülye véleményem ....

2009. aug. 9. 19:08
 9/32 anonim ***** válasza:
87%
igenis kell a cenzúra, a kontroll,én személy szerint olyan oldalra nem megyek, ahol nincs.talán nem az oldallal van a baj...
2009. aug. 9. 19:09
 10/32 anonim ***** válasza:
88%
írd már le a konkrét kérdést,és megítéljük,döntsön a többség.ha mi nem találunk benne kivetnivalót,megpróbáluk elérni,h.visszarakják?mit szólsz?így nem egy ember dönt.
2009. aug. 9. 19:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!