Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért kell állandóan lepontozn...

Miért kell állandóan lepontozni az embert?

Figyelt kérdés

Ez a kérdés nem teljesen babás téma. De az egyik kérdésben válaszoltam őszintén és totál le lettem pontozva. Nem értem miért kell ilyen módon leértékelni az ember véleményét ha nem ugyan az a véleménye mint a nagy áttlag?

Mi élvezet van abban főleg ha nem is a kérdést kiíró ember pontoz le, hogy más kérdésében lepontozza a másikat?

Én nem tudom ki hogy van vele de ha valaki az én kérdésemet megtiszteli azzal, hogy válaszol, tök mindegy, hogy azt írja e amit hallani akarok vagy nem én mindig pozitív minősítést adok. Hiszen egy reális válaszokat várok és főleg ha több változat van arra a problémára amit kiírtam akkor miért is kellene lepontoznom?

Bocsánat ezért a kérdésért de muszály volt kiírnom és várok mások véleményét is erről.

Hátha valaki erre a kérdésemre válaszolna aki szokott negatívat adni, hogy miért teszi?

Köszönöm szépen a válaszokat.

(zöld kezet fog kapni mindenki aki válaszol a kérdésemre.)

2012. szept. 28. 17:41
1 2 3
 11/24 krisztina24 válasza:
100%
Utolsó:gyerekvállalás-nevelés/babák.
2012. szept. 28. 18:31
 12/24 anonim válasza:
100%
2-es vagyok!általában a gyerekvállalás,nevelésben...terhesség,szülés meg ilyenek!
2012. szept. 28. 18:53
 13/24 anonim ***** válasza:
Akkor ilyen csajos kategória. Elég durva lehet, hogy úgy marják ott egymást, hogy elsírja magát az ember. Terhes nők... biztos tombolnak bennük a hormonok.
2012. szept. 28. 19:18
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

"Miért kell állandóan lepontozni az embert?"

Mert sokan nem értik a hasznos/nem hasznos gomb valódi célját(a félig hasznosat direkt hagytam ki az egyszerűség végett). A valódi céljukat gondolom nem kell magyarázni, de sokan a like/dislikenak értékelik. Szóval úgy értékelik, ha nem egyező a vélemény az már rossz. Na ez marhaság, hisz lehet valami még jó válasz, hiába nem ért vele egyet valaki.

Persze van helye a lepontozásnak is, de nem az olyan kérdésnél ahol mindenkinek van saját elképzelése, tehát szubjektíven tud csak válaszolni. A szakmai kategóriák ezért egyszerűbbek, ott a tények döntenek. Persze ott se értik jobban a kezek használatát, de könnyebb vitázni :)

2012. szept. 28. 19:20
 15/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Mindenkinek küldtem a zöld kezet.

Viszont azokat is kérdezem akik lepontozták az ÉN KÉRDÉSEMBEN a válaszolókat, hogy miért tették.

Tessék a klaviatúrán a betűket nyomkodni és íme itt a lehetőség megindokolni, hogy miért lettek a válaszolóim lepontozva.

Ennél undorítobb és gusztustalanabb dolgot el sem tudok képzelni, hogy más kérdésbe belepontozni, pláne ha negatív az értékelés.

Könyörgöm én hadd döntsem el, hogy hasznosak voltak e a válaszok vagy sem.

Igen számomra az összes válasz hasznos volt.

Sajnos ez a lepontozás gyerek vállalás nevelés terhesség szülés babák szoptatás. Ráadásul csomó olyan kérdésnél ami ahány ház annyi szokás elven van a dolog.

2012. szept. 28. 19:58
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Igen, itt értelmetlen a lepontozás, hiszen mindenki a saját véleményét írta, itt nincs helyes válasz.

"aki szokott negatívat adni, hogy miért teszi? "

Én szoktam nyomi negatívat is, de okkal. Mivel elsődlegesen a számítástechnika kategória látogatója vagyok, így a baromságokat én magam is pontozom lefele, meg gyakran vitázom is azért, hogy a laikust ne vezesse félre.

2012. szept. 28. 20:07
 17/24 A kérdező kommentje:

Oké ezt elismerem, hogy ott vannak alap dolgok. De egy babás kérdésnél amikor ha két gyerekorvost megkérdezel még ők is két külön véleményt mondhatnak. Ott miért.

Meg itt is meert ugye itt nincsen "helyes válasz" véleményekre vagyok kíváncsi.

2012. szept. 28. 20:21
 18/24 anonim ***** válasza:
Linkeld be a kérdésedet, hátha valaki magára ismer.
2012. szept. 28. 20:40
 19/24 anonim ***** válasza:

Én ebben a kategóriában (Egyéb kérdések) első voltam régebben sokáig, 1-2 hete újra első lettem, de csak 1hétig bírtam az első helyen, mert valaki/valakik lepontoztak. Most jelen pillanatban 6. vagyok.

T O M I ™

2012. szept. 29. 12:53
 20/24 anonim ***** válasza:
Állatos kategóriában is előszeretettel pontoznak le. Eddig az volt a legjobb, mikor egy kérdésre válaszoltam, majd még csak nem is a kérdezőtől jött több bunkó levél is. Nem tudtam hova tenni ezt az utálatot egy olyan ember felé, akik sose látott, arról nem is beszélve, hogy ismerni sem ismer, de egy mondatból már megítélt. (Ez a családi kapcsolatokban történt, nemigen szeretek ott válaszolgatni.)
2012. okt. 3. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!