Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért pontoz le valaki azért,...

Miért pontoz le valaki azért, mert egy "Mi a gyereked neve? " kérdésnél leírom a gyerekem nevét?

Figyelt kérdés
Most komolyan! Szerintetek nem idegesítő az ilyesmi?

2012. aug. 28. 17:34
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Még csak elképzelésem sincs, az ember kiszámíthatatlan... Gondolom olyan kedve volt, haragudott valamire/valakire, egyszerűen bunkó. Rengeteg lehetséges magyarázat van, de szerintem ez nem olyan nagy dolog. Válaszolj pár kérdésre jól, és újból magas lesz a %.od?:'D
2012. aug. 28. 17:41
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Mert kretén! -.- :S :S
2012. aug. 28. 17:46
 3/8 anonim ***** válasza:
14%
hát ha Adolf, meg Erzsi, Béla...., vagy ehhez hasonló nevek, akkor én is lepontoználak.
2012. aug. 28. 18:27
 4/8 anonim ***** válasza:
47%

mert az emberek buták, és nem tudják mire valók azok a kis kezek.

nem az alapján pontoznak hogy hasznos volt e a válasz, hanem az alapján, hogy nekik tetszik e...

engem azért pontoztak le, mert nem szeretem a nutellát :D

2012. aug. 28. 18:42
 5/8 anonim ***** válasza:
7%

NEM SZERETED A NUTELLÁT? EMBER VAGY TE??

NA MOST ÉN IS LEPONTOZTALAK!! :D

Amúgy a kérdésre a válsz: Ahogy az előttem szóló is, ha olyan neve, ami egyáltalán nem fiatalos, hanem ősrégi.. akkor lepontoználak..

2012. aug. 28. 19:49
 6/8 anonim ***** válasza:
85%
mert annak akinek olyan a kedve lehet hogy mindig csak lefele pontoz, bármitől függetlenül.
2012. aug. 30. 17:23
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem ilyen gáz nevük van egyébként, csak a példa kedvéért: ha történetesen Erzsi lenne a gyerek neve, és ezt írom le, attól már a válaszom nem hasznos??? Ha egyszer úgy hívják, (és a kérdés az volt), szóval a kérdésre megfelelő választ adtam. Vagy ilyenkor hazudni kellene valami kitalált nevet? Akkor mi értelme a kérdésnek? Nem az van a kezecskékhez írva, hogy: "Tetszik neked ennek a hozzászólónak a válasza?" Ugye?

Egyébként meg, még ha Erzsi, Adolf vagy akár Timóteus lenne gyerekem neve, senkinek se lenne joga lefikázni. Ez is ízlés dolga. Valakinek az tetszik, ami másnak nem és fordítva. Nekem se tetszik pl. a Gábor, a János vagy a Ferenc név, mégse pontozom le azt, akinek így hívják a gyerekét. Mert lehet, hogy arra a kisfiúra pont a Ferike név illik. Meg egyébként sincs jogom megítélni más döntését.

2012. aug. 30. 18:27
 8/8 anonim ***** válasza:
A kis kezecskék mellett ez áll: "Hasznos számodra ez a válasz?", nem pedig az, hogy hasznos-e a kérdező vagy Károly bácsi számára. Ha te leírod, hogy a gyereked neve Kázmér vagy Terézia, az nem feltétlen hasznos vagy haszontalan a többi válaszoló számára. Egyiknek így, másiknak úgy. Ez volt jogi alap, amiért megtehetik. A gyakorlati ok meg az, hogy lájk/diszlájk. Ha neki nem tetszik a Terézia név, akkor bizony le fog pontozni. Megoldás: nem kell ilyen hülye kérdésekre válaszolni, hanem jelenteni kell őket, lévén, hogy nincs rá egyértelmű válasz, azaz szabálytalan.
2012. aug. 31. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!