Miért pontoz le valaki azért, mert egy "Mi a gyereked neve? " kérdésnél leírom a gyerekem nevét?
mert az emberek buták, és nem tudják mire valók azok a kis kezek.
nem az alapján pontoznak hogy hasznos volt e a válasz, hanem az alapján, hogy nekik tetszik e...
engem azért pontoztak le, mert nem szeretem a nutellát :D
NEM SZERETED A NUTELLÁT? EMBER VAGY TE??
NA MOST ÉN IS LEPONTOZTALAK!! :D
Amúgy a kérdésre a válsz: Ahogy az előttem szóló is, ha olyan neve, ami egyáltalán nem fiatalos, hanem ősrégi.. akkor lepontoználak..
Nem ilyen gáz nevük van egyébként, csak a példa kedvéért: ha történetesen Erzsi lenne a gyerek neve, és ezt írom le, attól már a válaszom nem hasznos??? Ha egyszer úgy hívják, (és a kérdés az volt), szóval a kérdésre megfelelő választ adtam. Vagy ilyenkor hazudni kellene valami kitalált nevet? Akkor mi értelme a kérdésnek? Nem az van a kezecskékhez írva, hogy: "Tetszik neked ennek a hozzászólónak a válasza?" Ugye?
Egyébként meg, még ha Erzsi, Adolf vagy akár Timóteus lenne gyerekem neve, senkinek se lenne joga lefikázni. Ez is ízlés dolga. Valakinek az tetszik, ami másnak nem és fordítva. Nekem se tetszik pl. a Gábor, a János vagy a Ferenc név, mégse pontozom le azt, akinek így hívják a gyerekét. Mert lehet, hogy arra a kisfiúra pont a Ferike név illik. Meg egyébként sincs jogom megítélni más döntését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!