Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért kell sok kérdésnél...

Miért kell sok kérdésnél lepontozni az embereket?

Figyelt kérdés

Nem sűrűn pontoznak le, de dühít ha másokat is le pontoznak:D főleg ezeknél a kérdéseknél: tetszik ez a cipő vagy nem?mert nekem nagyon..szerintetek megvegyem?

namármost egy ilyen kérdésnél a kérdező mások véleményére kíváncsi..ha az a vélemény nem egyezik a kérdezőével máris le van pontozva:S miééééért?

2012. jún. 28. 16:46
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Mert azt gondolják, hogy csak az lehet hasznos, amivel egyet is értenek. Holott egy neked nem tetsző vélemény is lehet hasznos a kérdés szempontjából. De ez nem fog változni, jobb ha hozzászoksz.
2012. jún. 28. 16:51
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

Gondolom sokan heccből, ők a gyerekek.

Van aki viszont itt éli ki a rosszindulatát, ezzel feledteti sikertelenségét, kudarcait. Nem kell velük torődni, ennyi kielégülés nekik is kell az életben. :-)

2012. jún. 28. 16:56
 3/8 Dia90' válasza:
76%
Ezen már én is gondolkodtam...igen, sztem is ez az egyik ok, h ha egyesek vmivel nem értenek egyet, vagy nem tetszik a válasz megfogalmazása, az egyenlő azzal, h a válasz szerintük nem hasznos, + van, h irigységből pontoznak le válaszokat, pl. most láttam egy fizetéssel kapcs.os kérdésnél, h aki jól keres, azt lepontozták, aki kevésbé, azt fel! Érthetetlen. -.- Meg sztem olyan is van, akinek bántja a szemét, h esetleg a másiknak magasabb a %-a, mint neki...mert néha tényleg érthetetlen a lepontozás, más okot nem tudok elképzelni! És most lehet lepontozni :)
2012. jún. 28. 17:00
 4/8 A kérdező kommentje:
de ez annyira gyerekes:/ most attól hogy lepontoznak valakit nem lesz nagyobb a fizetése..ha meg csak pozitív véleményeket akarnak "hallani" minek tesznek fel kérdést.. namindegy nem értem, azért köszönöm a válaszokat :):D
2012. jún. 28. 23:56
 5/8 A kérdező kommentje:
de persze valamelyik kedves, unatkozó egyed jött és jól lepontozott mindenkit:)))
2012. jún. 28. 23:57
 6/8 anonim ***** válasza:

"..ha meg csak pozitív véleményeket akarnak "hallani" minek tesznek fel kérdést.. namindegy nem értem, azért köszönöm a válaszokat :):D"

Nem a kérdező pontoz le, hanem a notórius lepontozók.

2012. jún. 29. 06:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Engem is bosszant, nemrég írtam ki két kérdést erről:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__3093735-..

Pont ma tévedtem egy olyan kérdéshez, hogy ki hogy csinálja a rizst, hogy ne ragacsos, hanem pergős legyen, hát nem nagyon volt egy sem 60% felett...

2012. júl. 1. 15:22
 8/8 anonim ***** válasza:

idézek egy válaszolótól:

"Az előző válasz például azért kap sok piros kezecskét, mert bár hasznos, amit írtam, de nem voltam úriember. Persze most, hogy ezt leírom, direkt nem fogják lepontozni. Persze most, hogy leírtam, direkt lefogják. Most meg már azt se tudják mi van, ezért a bizonytalanságuk miatt lepontozzák. De most már nem biztos. Nem tudom megfigyelted-e, de a 85 százalék fölöttiek azok mind pincsik. Odamennek egy kérdéshez és újra leírják, amit már korábban más írt és sok-sok zöld kezecskét kapott rá. Vagy pedig nagyon érthetően leírják, hogy ők 13 éves kislányok és izé. A legintelligensebb felhasználók az 50%-70% tartományba esnek, legalábbis szvsz."

és itt a forrás:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__3138483-..

2012. júl. 3. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!