Szoktál beszólni, vagy szoktak neked beszólni egy-egy kérdésnél? Miért? És hogy reagálod le?
Én kb ezért vagyok itt
Nekem is beszólnak
Mert jólesik és kiváló alakalom tanulmányzni ezt az oldalt pszichológiai szempontból (trollkodás hatása stb.)
"És hogy reagálod le?"
Általában így: rühes Fidesz!
ki kell irtani
korcs
proli
gazdasági analfabéta vagy
kb. így
"vagy én is jelentem és pá az oldalról!"
az nem gond, akármikor újra lehet regisztrálni.
IP váltás, sütik, előzmények stb. törlése és már lehet is újra regisztrálni
nekem elhiheted :)
Elvétve, ha sok az info (pl életkor) és buta a kérdés.Ezenkívül értelmesen válaszolok mindenre, mert ez az oldal azért van és ha azt kérdik 2x2 lehet ép egy ( 8 éves kérdi).
Szoktak beszólni pl Google reagálás nyilván vagy azért kérdem,merta goggle nem ad ki rá megfelelő választ vagy S.O.S kell a válasz. DE ha durva, sértő jellegű volna nyilván moderáltatnám. Amugy meg jókat röhögök rajta
Az attól függ.
Ha a kérdés sarkítva így hangzik: "szerinted?" -tehát nem tudni, hogy mi a kérdés maga, csak a megjegyzésből alatta, akkor igen, hogy tanuljon meg kérdezni az illető.
Ha rosszindulatú, provokatív... akkor jelentem.
Ha véletlenül rossz helyen teszi fel a kérdést figyelmeztetem.
Azonban egyik megjegyzésem sem sértő igazán. legalábbis nem szándékosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!