Mi az oka annak, hogy nem minden kérdésnél látható az értékelése?
Nekem valamelyik nap a kérdésfeltevő odaírta, hogy köszi a választ, adta a zöld kezecskét. Amikor visszaírtam, hogy elfelejtette, azt mondta, hogy odatette, de odateszi ismét. Még sem látszott semmi. Ez nálam két naponta változik, hogy látom, vagy nem látom.
Én sem tudom, mitől van.
Előző vagyok! Az az érdekes, hogy amikor látom az értékelésemet, azon a napon emelkednek a pontjaim, amikor nem - mint a mai napon is - másnapra csökkennek.
Korábban meggyanúsítottam a moderátorokat, privi üzenetet kaptam, hogy ne állítsak valótlanságot, mert kitiltanak az oldalról. Úgyhogy nem állítok semmi ilyet, de akkor viszont a programmal lehet valami gond. Persze lehet, hogy ez sem a valós oka, nem tudom.
Mondjuk, kétlem, hogy a moderátorok a pontjainkat zsetonra váltanák, hogy felülhessenek a hullámvasútra. :)
Valószínűbb a programhiba, de nem tudom. Ha látok valakit, akinek van egy kérdésen x%-a, és én pontozom, hiába frissítem, nem változik, de ha nincs a kérdésnél még értékelés, akkor se jelenik meg, ha pontozom frissítés után.
Mondjuk az sem tetszik nekem, hogy ha valaki, ír egy súlyos szabálysértést, és én jelentem, az nem minősíti le (?), ill. fordítva, akit lepontozok, azt nem tudom jelenteni.
Azért remélem, ennél nagyobb bajom nem lesz az életben! :)
Előző vagyok!
Egyetértek! Ennél nagyobb csapás sose érjen bennünket! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!