Jó lenne ha csinálnának külön kategóriát a Simsonoknak, minden 3. kérdés ami talán nem a simsonokról szól. Már másnak is megfordult a fejecskéjében, nem? unja más is a szimókat nem?
Támogatom!
Szerintem is szét lehetne bontani az "Autók,motorok" kategóriát, autókra és motorokra. Úgy látom, viszonylag kevés a nagymotoros kérdés, viszont sok a robogós és simsonos. A motorosok amúgy is haverok, ők megférnek egymás mellett.
Nem hiszem hogy túl bonyolult lenne szétbontani.
Nem is az a baj hogy nem férnek meg egymás mellett az autósok és a motorosok csak így egy nagy katyvasz az egész.
A motoros nem biztos hogy tudja hogy pl. az 1.3-as swiftbe milyen gyertya kell és az autós sem tudja hogy milyen lánc kell a simsonra.
Nem lehet valami online aláírást gyűjteni hogy szétszedjék a kategóriát? :)
nem egészen. csak 3-an.
én voltam az első és a harmadik, gondolom te voltál a második.
Ezért gondoltam hogy lehetne valami kis szavazóablak vagy valami hasonló.
pl: Akarod hogy szétválasszuk az autók,motorok kategóriát?
IGEN
NEM
Én meg azt mondom, hogy aki értékelhető választ akar Simsonnal kapcsolatban, alapból nem itt teszi fel a kérdést. Létezik ám simson.hu is. Megjegyzem, éppen nem működik szerverköltöztetés miatt. Mert olvasok itt olyan válaszokat, hogy a hajam égnek áll tőle.
Véleményem szerint azért van itt olyan sok Simsonos kérdés, mert túlnyomórészt tizenéveseknek van efajta motorja, akik arra is lusták, hogy valamire rákeressenek, jönnek rögtön kérdezni. Pedig ha beírná a gugliba, hogy "simson javítási útmutató", vagy a youtube-ra, hogy "simson lehrvideo", sok mindenre fény derülne.
Sokszor már a kérdéstől is fogom a fejem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!