Nem lehet kizárni a notórius lepontozókat?
Figyelt kérdés
Vannak olyan kérdések,melyekre csak 100%-os lehet az értékelés.Pl. mi a monogramod? Tegnap az összes válasz 100% volt,reggelre 84-85%. Mit lehet ezen lepontozni? A toplistához gyűjtik a kérdésre adott válaszokat, nem lehet leszűrni,hogy kik azok,akik következetesen csak a lefelé mutató kezecskét nyomogatják? Valahol gyűlnek ezek a "kattintások" vagy rosszul gonolom? Ki kellene zárni ezeket a szórakozó fiatalokat,mert csak bosszúságot okoznak.Már többször olvastam hasonló felvetést.2009. júl. 15. 08:31
1/9 anonim válasza:
Gondolom csak úgy tudják,hogy előbb-utóbb annyira leesik a százalékuk amit a pontozásuk után kapnak hogy kiesnek talán,de direkt ezért kizárni biztos nem fogják őket.
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor is leesik a százalékuk,ha 100%-ból "csinálnak" 84%-ot?
2009. júl. 15. 09:13
3/9 anonim válasza:
Én úgy tudom,amikor valaki lefelé pontoz,akkor egy idő után a saját százaléka fog lejjebb esni,ha viszont felfelé,akkor sajátja is megindul,persze nem egyből,azt nem tudom mennyit kell ahhoz pontozni.
4/9 anonim válasza:
tényleg jó lenne kizárni öket. engemet is baromira idegesit:S
5/9 anonim válasza:
Nyilvánvaló, hogy sok mindenkit idegesít, de nem gondolod, hogy ha mondjuk ez a kizárás meg is történik, akkor utána nyugodt szívvel visszaregelnek más névvel, esetleg más mail-címmel?
6/9 anonim válasza:
Lehet, hogy visszaregelnek, de tétlenül sem lehet hagyni. Hátha megunják a regelgetést és odébbállnak. Így meg jót szórakoznak anélkül, hogy bárki is figyelmeztetné őket, hogy ki lesznek zárva, ha így folytatják!
7/9 anonim válasza:
előzőnek: ok, igazad van, nem mondom, hogy nem. de ha a lepontozásokat nem unják még, akkor nem hiszem, hogy a folyamatos újraregelést hamar megunnák, végülis nem egy bonyolult és hosszú folyamat.
nem mondom, hogy nem kéne ellenük tenni vmit, de ahhoz olyan módszert kellene kitalálni, ami hatásos. - kérdés, van-e ilyen?!
(10:18-as voltam)
8/9 anonim válasza:
Hogy lehet megnézni hány százalékunk van ?
9/9 anonim válasza:
Utolsó: A menü pontbaN LEGALUL VAN OLYAN ,HOGY TOPLISTA,OTT LÁTOD MAGADNÁL,HOGY MILYEN ÉRTÉKEid vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!