Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Ti mit szóltok hozzá?

Ti mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés
Tegnap feltettem egy kérdést,amit töröltek.A kérdésem az volt hogy ide miért a 14-16 éves korosztály ír,és miért nem találkozok a 25-30 éves korosztállyal.Pedig szivesen venném a velem egykorú emberek tanácsát ha péládul felteszek egy kérdést.Viszont ha valaki felrakja ide a nemi szervét,vagy kiírja hogy mennyire kanos,vagy épp kirakja a mellét azt viszont nem törlik.Szerintem a kérdésem nem volt olyan borzasztó hogy töröljék.Persze attól függetlenül jókat mosolygok a kérdéseken és a válaszokon is.30f.
2012. júl. 20. 16:19
 1/1 anonim ***** válasza:

25-30 év közöttiek nem írogatják ki azt hogy 29/F vagy 30/L...Ez a korosztály már kinőtte ezt. A tinik még büszkék arra hogy 14 éves vagyok és mit tudok írni....de okos is vagyok.A tapasztaltabb kommentáló nem alél el ha sikerült valamire válaszolnia.. nem írja ki hogy 30 év tapasztalat válaszolt.... :)

Tudom én már kiesem a korosztályból és én sem szoktam kitenni de:

23/L

2012. júl. 20. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!