Miért van az, hogyha olyan választ adsz GYIK-en ami a TE véleményed, a TE szokásaid, azt lepontozzák?
Nem tud újra regisztrálni ugyanarról az IP címről. :\
Engem nem zavarna, ha "unalmassá" válna az oldal, legalább nem hazudolnának meg minden harmadik válaszomban, és nem hinnék azt, hogy a macskanevelési és informatikai kérdéseimet viccből teszem ki.
csak te gondolod így, meg még 1000ből 1 a többi mind ostoba birka, aki keveri a like/dislike gombbal...
szerintem eleve nincs is értelme foglalkozni a pontozással. sőt, általában akik 40%alatt vannak, azok olyan emberek, akiknek van egyedi véleményük, és fel is merik vállalni. aki 90% fölött van az nagyon új tag, vagy jó szélkakas
Akkor Én is az 1000-ből 1 vagyok!:)
De amúgy az Utolsó is,csak a véleményét írta le a többiben és látom lepontozták.:(
Nagyon sajnálom,hogy ilyen van az oldalon,Engem ez az egyetlen dolog,ami idegesít,mert igazságtalan.A százalékoknak nem ennek kéne lenni a mondanivalójának,hogy kinek a véleménye egyezik meg a többségével! Hanem azt kéne mutatnia,hogy a válaszaid mennyire bizonyulnak hasznosnak a Kérdezőnek és a többi odatévedőnek akinek segített.
De így igaz Kedves Kérdező,számomra is segítség az,ha más véleményeket hallgathatok meg.Általában azért is tesz fel az ember egy kérdést,hogy meghallgassa ki mit gondol...
Le pontozni meg csak azt kéne tényleg,aki haszontalan.
Idegesítő az biztos.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!