Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért van az, hogyha olyan...

Miért van az, hogyha olyan választ adsz GYIK-en ami a TE véleményed, a TE szokásaid, azt lepontozzák?

Figyelt kérdés
olyan idegesítő már, sok okos álszent ember pontozgat.. meg szerintem ha valaki megkérdez valamit, hogy mások mit gondolnak, attól függetlenül, hogy neki milyen az álláspontja, hasznos kell legyen. abszolút nem értem azt a gondolkodásmódot, miszerint ha nem úgy van ahogy én gondolom, az már nem is jó.. vagy csak megint én gondolom így..?

2012. júl. 9. 16:24
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Az a helyzet, hogy ha az emberek nem fórumszerűen használnák az oldalt, illetve a hasznos/nem hasznos gombokat nem lájkolásra használnák, akkor valószínűleg annyi látogató se lenne, ami a működési költségeket fedezi. Ha csak a hivatalos kiírás szerint működhetne az oldal, és ezt keménye be is tartatnák, elég unalmas lenne, senkit se érdekelne. Szerintem jó így, ahogy van, a pontozás meg nem életbevágó kérdés, egyszerűen ne törődj vele. Ha zavar, hogy alacsony a pontszámod, regisztrálj újra.
2012. júl. 9. 16:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tud újra regisztrálni ugyanarról az IP címről. :\

Engem nem zavarna, ha "unalmassá" válna az oldal, legalább nem hazudolnának meg minden harmadik válaszomban, és nem hinnék azt, hogy a macskanevelési és informatikai kérdéseimet viccből teszem ki.

2012. júl. 9. 20:00
 3/5 anonim ***** válasza:
57%

csak te gondolod így, meg még 1000ből 1 a többi mind ostoba birka, aki keveri a like/dislike gombbal...

szerintem eleve nincs is értelme foglalkozni a pontozással. sőt, általában akik 40%alatt vannak, azok olyan emberek, akiknek van egyedi véleményük, és fel is merik vállalni. aki 90% fölött van az nagyon új tag, vagy jó szélkakas

2012. júl. 15. 06:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Akkor Én is az 1000-ből 1 vagyok!:)

De amúgy az Utolsó is,csak a véleményét írta le a többiben és látom lepontozták.:(

Nagyon sajnálom,hogy ilyen van az oldalon,Engem ez az egyetlen dolog,ami idegesít,mert igazságtalan.A százalékoknak nem ennek kéne lenni a mondanivalójának,hogy kinek a véleménye egyezik meg a többségével! Hanem azt kéne mutatnia,hogy a válaszaid mennyire bizonyulnak hasznosnak a Kérdezőnek és a többi odatévedőnek akinek segített.

De így igaz Kedves Kérdező,számomra is segítség az,ha más véleményeket hallgathatok meg.Általában azért is tesz fel az ember egy kérdést,hogy meghallgassa ki mit gondol...

Le pontozni meg csak azt kéne tényleg,aki haszontalan.

Idegesítő az biztos.:/

2012. aug. 24. 15:14
 5/5 anonim ***** válasza:
a tied is lepontozták :D képzelem milyen ember az akinek ebből áll az élete, hogy nyomogatja a piros kezeket mindenhol ami neki nem tetszik.
2012. aug. 25. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!