Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mik az értékelési szokásaid?...

Mik az értékelési szokásaid? (többi lent! )

Figyelt kérdés

Hogyan szoktál értékelni a gyakorikérdések.hu-n?

Pl.:csak a saját kérdésedre kapott válaszokat értékeled, vagy azokat is amik nem a te kérdésedre érkeztek?

Azokat a véleményeket is szoktad pozitívra értékelni ami nem egyezik meg a te véleményeddel, vagy csak azt ami tök egyetértésbe van veled?

Gyakran értékelsz vagy ezzel nem is szoktál foglalkozni, teljesen fölöslegesnek tartod?

Ha valaki vicceset, találót, poénosat ír bár nem konkrétan hasznos, azt egyből negatívra értékeled, vagy szoktad azt is pozitívra?

2011. júl. 7. 16:31
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Én mindig értékelek, akár a saját kérdéseimre adnak választ, akár másokéra. Mondjuk a "vicces" és felesleges kérdésekre adott válaszokat és az XD-ket nem szoktam értékelni :) Szerintem jó dolog ez az értékelősdi, de mégis kevesen veszik rá a fáradságot.
2011. júl. 7. 16:39
 2/10 anonim ***** válasza:
89%

Én más kommentjét is szoktam értékelni, nem csak a saját kérdésemre érkezőket.

Ha a komment a kérdésre helytálló válasz, akkor pozítívan értékelem, ez általában az én tudásomnak és véleményemnek megfelelő. Vicces kommentet csak akkor értékelek, ha a kérdéshez kapcsolódik és valami információ tartalmi is van nem "csak" poén

2011. júl. 7. 16:39
 3/10 anonim ***** válasza:
85%

Én szoktam értékelni, nem csak a saját kérdésemre érkező válaszoktat.

A kérdéseimre válaszolóknak általában nyomok egy zöld kezet, ezzel köszönve meg, hogy írtak egyáltalán (persze aki bunkó, vagy hülyeségeket ír direkt, annak nem).

Más kérdéseknél akkor nyomok zöldet, ha úgy gondolom, hogy az adott válasz hasznos, megválaszolja a kérdést (nyilván ebben benne van az én véleményem, tehát valószínűleg ezekkel egyet is értek).

Ha valaki valami poénosat ír, ami megmosolyogtat, de nem bunkó, akkor is kap tőlem egy zöld kezet. :)

Aki nagyon bunkó, beszólogat, stb., azt néha lepontozom... :P

Egyébként elég gyakran értékelek, pl. ha valaki már beírta előttem a választ már, amire én is gondoltam, akkor csak értékelni szoktam, még egyszer nem írom be ugyanazt. :)

2011. júl. 7. 17:02
 4/10 anonim ***** válasza:
80%

én a legtöbbet szoktam értékelni.

A pozitív az ami tényleg hasznos/elnevetem magam rajta

A félig hasznos nálam nincs.

A negatív meg a teljesen haszontalan/nagyon bunkó

2011. júl. 7. 18:38
 5/10 anonim ***** válasza:
80%
hát én néha szoktam felértékelni. leginkább a tényleg hasznos válaszokat saját kérdésre, vagy amivel teljesen egyetértek, vagy ami nagyon vicces azt mindenképp, de azt is csak ha egyetértek vele :)
2011. júl. 8. 00:19
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
Én mindenkinek zöld pacsit adok.
2011. júl. 8. 09:06
 7/10 anonim ***** válasza:
56%

Én ritkán szoktam értékelni.

Olyankor csak, ha egy válasz nagyon-nagyon pozitív/hasznos szerintem, vagy pedig nagyon-nagyon bunkó.

Félig hasznosra nem szoktam értékelni.

A poénos válaszokat is van, hogy felértékelem, még ha bunkónak tűnik is. Persze csak akkor, ha akinek szól, az megérdemli a bunkózást.

Igazából azért értékelek ilyen ritkán, mert nem gondolom az én feladatomnak, hogy megítéljem mások véleményét, gondolkodását. Ugyanis attól, hogy nem értek vele egyet, attól még lehet, hogy az a leg hasznosabb.

2011. júl. 9. 21:42
 8/10 anonim ***** válasza:
60%
Őszintén szólva, ha valaki vicceset ír, amin elmosolyodok, akkor azt pozitívan értékelem. Máskor ha valaki bölcset ír, vagy úgy írja le a gondolatát, hogy egyet értek vele, akkor értékelem pozitívan, vagy ha az érveivel meggyőz.
2011. júl. 12. 18:32
 9/10 anonim ***** válasza:
75%
Saját kérdésre minden választ értékelek valahogy.Ha valami gúnyosat ir,de vicces,akkor zöldet adok.Ha hasznosat,vagy ha nem is,de nem okoskodó,hanem jó szándékból irta,akkor is zöld.Ha meg olyat irt,amit nem tudok hova tenni,akkor szürke.Ha beszól,akkor meg piros.Másokét is kb igy szoktam,bár ott azért nem minden választ:)
2011. júl. 12. 20:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Mindig a kérdés alapján hasznosnak vélt információt értékelem (ált a középső lehetőséget nem használom)
2011. aug. 4. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!