Milyen, mások szerint hülye szokásaid vannak?
A fiókokat mindig ütközésig be kell tolni. Apum sokszor csak úgy belöki, és nem tolja be rendesen, én meg odamegyek és betolom. :D A polcon a könyveket nagyság szerinti sorrendbe kell rakni. Azt hiszem ennyi.^^
17/L
"számolom, hogy fürdésnél hány nyomásnyi folyékonyszappant használok el."
ez nagyon nagyon jó:DDDén is kipróbálom ma:))
amúgy én is higiénia mániás vagyok...ki is vannak tőlem!:)
1.Néha nem veszem észre hogy vannak körülöttem és magamba beszélek xD
Azok meg csak néznek h egy hülyegyerek mit beszél ...xD
2. Csak úgy tudok aludni, hogy a függöny el legyen húzva, még a legkisebb rés is zavar xD
3. Kapcsolgatom a tv-t. De nagyon durván ha valami olyan rész jön ami túl izgalmas, vagy cikis a szereplő számára elkapcsolok, majd kb 10 másodperc múlva visszakapcsolom. Ezalatt az idő alatt is megbeszélem magammal a filmet xD
4. Ivásnál mindig új poharat veszek elő. XD
5. Estére szoktam magammal felhozni teát, mert nem akarok hajnalban lesétálni a konyhába. A poharakat mindig elfelejtem levinni, anyáék meg csodálkoznak hova tűnnek el sorjában. XD
6. MINDIG otthagyok 1 falatot a tányéron, meg akkor is ha nagyon éhes vagyok. Az innivaló maradék 1 "cseppjét" mindig otthagyom xD
Háát ennyi lenne .. bár vannak még apróbb dolog de azokat nem írom le xD
- Csak úgy tudok elaludni, hogyha a párnák ugyanúgy vannak minta/szín szerint, az sem mindegy, hogy hogy vannak rakva sorjában...
- A balkon ajtónak vagy ablaknak (attól fugg hol alszok) mindig ki kell lennie nyitva egy kicsit, mert ha nem akkor idegbajt kapok
- Ha valahova elmegyek nem nézhetek tukorbe. Sem az utcán, sem ott, ahova megyek. Aztán mikor hazajovok nem nézhetek tukorbe még kb. 2 órát
- Az utcán a vonalakat át kell lépnem, de úgy, hogy egyszer egyik lábammal máskor meg a másikkal, de gondolom ilyen másnak is van
- Nem harapok bele semmibe mások után és nem iszok mások poharából
Van még pár idegesíto szokásom, most csak ennyi jut eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!