Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen, mások szerint hülye...

Milyen, mások szerint hülye szokásaid vannak?

Figyelt kérdés
Én pl csak úgy tudok aludni, ha a takarónak a gombos vége a lábamnál van!És amivel teljesen kikészítem a többieket, hogy nagyon sokszor mosom kezet.:)
2009. aug. 24. 13:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
orvosi rendelőben sosem fogom meg a kilincset :)
2009. aug. 24. 13:47
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is sokszor mosok kezet :$
2009. aug. 24. 14:12
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Tépkedem a számat:D
2009. aug. 24. 14:28
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

A fiókokat mindig ütközésig be kell tolni. Apum sokszor csak úgy belöki, és nem tolja be rendesen, én meg odamegyek és betolom. :D A polcon a könyveket nagyság szerinti sorrendbe kell rakni. Azt hiszem ennyi.^^

17/L

2009. aug. 24. 15:05
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Helyesírás mánia (ha valaki nem úgy ír msn-en, akkor "kiosztom"), pontosság (néha másodperc pontosan nézem az órát a bejárati ajtó előtt, hogy le ne késsem a buszt, de ne is kellejen rá sokat várni), higiénia mánia (ha valaki iszik az üvegemből, akkor inkább szomjandöglök, mint hogy igyak belőle), számolom, hogy fürdésnél hány nyomásnyi folyékonyszappant használok el.
2009. aug. 24. 15:15
 6/17 A kérdező kommentje:

"számolom, hogy fürdésnél hány nyomásnyi folyékonyszappant használok el."

ez nagyon nagyon jó:DDDén is kipróbálom ma:))

amúgy én is higiénia mániás vagyok...ki is vannak tőlem!:)

2009. aug. 24. 15:19
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

1.Néha nem veszem észre hogy vannak körülöttem és magamba beszélek xD

Azok meg csak néznek h egy hülyegyerek mit beszél ...xD

2. Csak úgy tudok aludni, hogy a függöny el legyen húzva, még a legkisebb rés is zavar xD

3. Kapcsolgatom a tv-t. De nagyon durván ha valami olyan rész jön ami túl izgalmas, vagy cikis a szereplő számára elkapcsolok, majd kb 10 másodperc múlva visszakapcsolom. Ezalatt az idő alatt is megbeszélem magammal a filmet xD

4. Ivásnál mindig új poharat veszek elő. XD

5. Estére szoktam magammal felhozni teát, mert nem akarok hajnalban lesétálni a konyhába. A poharakat mindig elfelejtem levinni, anyáék meg csodálkoznak hova tűnnek el sorjában. XD

6. MINDIG otthagyok 1 falatot a tányéron, meg akkor is ha nagyon éhes vagyok. Az innivaló maradék 1 "cseppjét" mindig otthagyom xD

Háát ennyi lenne .. bár vannak még apróbb dolog de azokat nem írom le xD

2009. aug. 24. 17:11
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
az üditős üvegen a címkét leveszem, majd fejjel lefelé visszarakom, szeretek hasonfekve, az egyik lábamat felhúzva aludni úgy hogy a felhúzott lábam alatt van a takaró, hagyom,hogy a kutyám nyalja az arcom(mert tudom h előtte mit evett-ivott), utálom, ha valaki felhajtva hagyja a wc-ülőkét
2009. aug. 24. 17:42
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
üvegről.. bocsi:D
2009. aug. 24. 17:42
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

- Csak úgy tudok elaludni, hogyha a párnák ugyanúgy vannak minta/szín szerint, az sem mindegy, hogy hogy vannak rakva sorjában...

- A balkon ajtónak vagy ablaknak (attól fugg hol alszok) mindig ki kell lennie nyitva egy kicsit, mert ha nem akkor idegbajt kapok

- Ha valahova elmegyek nem nézhetek tukorbe. Sem az utcán, sem ott, ahova megyek. Aztán mikor hazajovok nem nézhetek tukorbe még kb. 2 órát

- Az utcán a vonalakat át kell lépnem, de úgy, hogy egyszer egyik lábammal máskor meg a másikkal, de gondolom ilyen másnak is van

- Nem harapok bele semmibe mások után és nem iszok mások poharából

Van még pár idegesíto szokásom, most csak ennyi jut eszembe.

2009. aug. 24. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!