Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen, mások szerint hülye...

Milyen, mások szerint hülye szokásaid vannak?

Figyelt kérdés
Én pl csak úgy tudok aludni, ha a takarónak a gombos vége a lábamnál van!És amivel teljesen kikészítem a többieket, hogy nagyon sokszor mosom kezet.:)
2009. aug. 24. 13:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

jóég...én csak ezekhez hozzá szólok.nekem nincsenek ilyen szokásaim...főleg nem olyan amivel esetleg másokat idegesítek.

viszont van egy érdekes:a kulcstartókat olyan szinten gyűjtöm (DE CSAK A KULCSCSOMÓM MELLÉ),hogy már a táskámba nem fér bele így egy nagyobb válltáskat cipelek magammal.Azon van plüssmaci is olyan 10 cm,nem is egy,vannak viszont kisebb darabok is rajta...

20/L

2009. aug. 24. 18:02
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
ha már félálomba is,de képes vagyok felkelni és áramtalanítani a tv-t :D nem tom miért de nagyon idegesít ha úgy hagyom :)
2009. aug. 24. 19:29
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

- rendmánia - mindennek pontosan meg van a helye, és ha vki elmozdít vmit, rögtön visszaigazítom.

- a függönyömet estére mindig behúzom úgy, hogy ne maradjon egy rés se, amin láthatom az ablakot.

- estére mindig bezárom az ablakot, még ha nyár van, és odakint 36 fokok "tombolnak", akkor is zárt ablaknál alszom.

- lefekvés előtt mindent kikapcsolok (áramtalanítok), mert még a legkisebb led-lámpa fénye is zavar.

2009. aug. 24. 21:01
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindig rázom a lábam, sokszor elbambulok és így nem hallom meg, ha beszélnek hozzám, ok nélkül vigyorgok, néha dührohamaim vannak, mindig mindent az utolsó pillanatban jelentek be, számolom a lépcsőfokokat, egész nap megy a zene a szobámban (éjszaka is), az emelet ablakából lógatom a lábam, a földön fekve tanulok, ráadásul csak éjjel kezdek hozzá igazán, szörnyen rendetlen vagyok, csak akkor takarítok, ha már az egész ház romokban hever, a cd-ket viszont mindig csoportokra osztom: filmek, zenék, játékok, és a csoportokban minden betűrendben van elhelyezve. A könyvekkel szintén így vagyok. Félek, hogy berepülnek éjjel a sáskák, ezért inkább megfulladok, minthogy kinyissam az ablakot. Gyűjtöm a gumilabdákat. Van, hogy napokig nem eszem, úgy kell belémtuszkolni néhány falat kenyeret, de sokszor észre se veszem, és megiszom 3 nagy üveg vizet. Egyszerre. Nappal behúzom a sötétítőt, mert a fénytől fáj a szemem. Nyáron a legnagyobb melegben is hosszúszárú nadrágot veszek, ha pedig a karom szabadon van akkor bekenem 40 faktoros naptejjel, és pluszba még sapkát is veszek, mert félek, hogy leégek és napszúrást kapok. Ha látok valakinél valamilyen italt, amit még nem ittam, akkor azt azonnal meg kell kóstolnom. Magammal beszélgetek.. írásban. Azt hiszem, ennyi :D
2009. aug. 24. 23:42
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
sehol nem hagyom égve a villanyt:) idegesít is sokakat :)
2009. aug. 25. 11:38
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Magamban beszélek
2009. aug. 25. 18:09
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
én a kutyámhoz miközben sétáltatom xD
2009. aug. 25. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!