Elmagyarázza nekem valaki, hogy ebben a témakörben és még sok másban miért van az, hogy csak úgy elkezdik lepontozni a válaszokat?
Mert Magyarországi weboldal és a magyar ember sajnos ilyen.
Én is sokszor jártam már így, már fel sem veszem, akkor még dühített, mikor egy eldöntendő kérdésre adtam egyértelmű választ és 0%-os lettem.
(pl. bébykomp használata, erre én írtam, hogy nagyon ellenzem)
Ja es aki nem kapcsolodik a "vitaba", az sem jelezte, h egy velemenyen lenne vele - tehat lepontozza.
3.
Na, kedves első válaszoló. Ezek szerint te elég kötekedős fajta, esetleg lepontozós fajta vagy. Ha tetszik, akár töröltetheted is a kérdésemet, ha ezzel boldogabb leszel.
Egyébként azért tettem fel ebben a kategóriában a kérdést, mert 2 gyermekem van, és Babák és Kisgyerekek kategóriában mozgom már 4 éve, az a tapasztalatom, hogy itt ez történik, így ide írtam a kérdésem. PONT!
Nem izgat, nekem mindegy mid van és mióta kérdezel, csak engem meg az idegesít baromira, hogy attól még, hogy valakinek babája van nem tud elvonatkoztatni attól és az autószerelős kérdéseit is ide hozza, ahol senki nem kíváncsi rá. Foglalod a helyet az értelmes babás kérdéstől.
PONTozhatsz itt nekem, én mást nem fogok, nem is szoktam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!