MIért van az, hogy eltűnnek a válaszaim egy idő után? Normális válaszok, amikre sokszor még a kérdés feltevő is reagál.
Én egyszer feltettem egy kérdést, hogy hol lehet kapni egy bizonyos játékmacit(pedomaci formájú), ajándék gyanánt kerestem. Kaptam rá hasznos válaszokat, egy nap múlva meg észreveszem, hogy kitörölték a kérdésemet, és valami olyasmi üzenetet kaptam, hogy "töröltük a kérdésedet, mert az általad belinkelt képen egy személy szerepelt, ami megsérti az oldal anonimitását". Igen, a képen egy csecsemő volt a játék mellett, aminek nem volt kitakarva az arca. A másik, mikor törölték a kérdésemet szexualitás témakörből (nem dugásról kérdeztem egyébként, hanem olyan dolgot amit egy 12 éves is láthat) oda írtam a kérdésem alá, hogy 17 vagyok, egy hónap múlva 18. Hát nem kitörölték? :DD
Néha mikor a modik unatkoznak csinálnak ilyeneket. Keresnek egy kis hülyeséget indoknak, és törlik a kérdésed/válaszod. Én nem hibáztatom őket, ha én lennék itt moderátor én is szivatnék mindenkit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!