Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mért törlik a válaszaim?

Mért törlik a válaszaim?

Figyelt kérdés
Többször előfordult már, hogy normális választ írtam, erre törölték.(A témához kapcsolódó volt, semmilyen trágár kifejezés nem volt benne..)
2011. dec. 30. 18:23
 1/8 anonim ***** válasza:

írj egy pl.

lehet meg is válaszolom ha tudom

2011. dec. 30. 18:31
 2/8 A kérdező kommentje:

a kérdés szó szerint ez : Egy avagy kettő lánnyal jobb szexuális kapcsolatot létesíteni?

erre írtam hogy : Egy lánnyal még nincs tapasztalatom, csak kettővel

1. törölték, majd újból leírtam!

2011. dec. 30. 18:47
 3/8 anonim ***** válasza:

ja ezt láttam,kamu szaga volt meg elég nagyképű kijelentés gondolom azért,biztos be jelentették a kérdést is csak a moderátorok azt kint hagyták és csak a válaszodat törölték.

szerintem ez történt.

2011. dec. 30. 19:07
 4/8 A kérdező kommentje:
És ha kamu?:) azt honnan tudja akár ki is ?:D
2011. dec. 30. 19:10
 5/8 anonim ***** válasza:

hogy honnan?

írtad egyébként is hogy állítólag 29 éves vagy,azaz azt állítottad hogy eddig életed során csak két nővel egyszerre szexeltél,még egy nővel sosem voltál csak kettővel.

még a szüzességedet is két nővel veszítetted el mi?

nem nehéz kitalálni hogy kamu.

a kamuzás pedig idegesítő,én is utálom,jó pár kérdést be is jelentettem már.

én mondjuk azt a kategóriát elkerülöm mert ott a kérdések 90%-a kamu,ma pont nézegettem párat azért láttam a tiédet de egyébként teljesen elszomorító ott olvasni a sok unatkozó hülye kérdését,meg hogy játsszák hogy ezt meg ezt nem tudják és magyarázza már el neki valaki.

2011. dec. 30. 19:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Én egy válasznál sem írtam kort:)
2011. dec. 30. 20:06
 7/8 A kérdező kommentje:
Amúgy, tényleg elég idegesítő a sok erőltetett terheses kérdés..
2011. dec. 30. 20:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a terheses kérdésnél nem sok erőltetett kérdés van. Honnan tudod, férfi létedre, hogy egy terhes nőt mi foglalkoztat? Ellenben a szexualitás témakörben tényleg sok a gagyi kérdés.
2012. jan. 1. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!