Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hogy tudom letiltani itt a...

Hogy tudom letiltani itt a gyakorin, hogy ne küldözgessenek privát üzeneteket Nekem?

Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 23:42
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ezt nem is néztem eddig, hogy van ilyen lehetőség is.
2012. jún. 23. 01:43
 12/14 Atees válasza:

jah mert halvány betütipussal van kiirva, de nem tudom hogymiért :D pirossal kellett volna kb félkövér styleal:D

bocs ezt a előbb véletlenül de télleg véletlenül privátban küdltem el neked XDDDDDDDD

2012. jún. 27. 14:38
 13/14 kalaszim válasza:
Szerintem meg kell tartani a ,,regisztráció sikeres volt" féle üzenetet és ott kell visszamondani a regisztrációt. Jobbat nem tudok XD
2012. jún. 30. 15:53
 14/14 anonim válasza:
Én sem szeretem, ha rám irnak pasik pm-ben. Mert én sem adtam rá okot, sőtt...Csak válaszoltam itt egy kérdésre és azóta többen is irtak nekem. Tehát egyet értek azzal amit irsz és jobb lenne ha inkább nem irnának, mert letiltani sem tudtam őket. Max mond nekik, hogy többet ne irjanak neked, mert nincs miről beszélnetek. Én is ezt csináltam.
2012. jún. 30. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!