Ebben a topikban miért pontoznak le sokakat?
Mintha az lenne a menő, hogy direkt lepontozzák azokat a válaszolókat, akik nem a kérdezővel értenek egyet.
Pedig állítólag ide már értelmes felnőtt eberek írnak.
Az értelmes felnőtt emberek miért borulnak ki egy százaléktól? Nem lesz tőle se jobb, se rosszabb, akármennyi is az.
Nekem ez a pontokat figyelés kicsit olyan, mint kisiskolásként a "nekem miért nincs annyi matricám, mint a Gizikének".
Komolyan, miért olyan fontos ez a pontozás?
Nem feltétlen a kérdező pontozza le a válaszokat, van aki csak azért jár fel ide, hogy ezzel szórakozzon, de egy értelmest választ nem tud írni.
Én sem foglalkozok már vele, ha tudok segítek a kérdezőknek, ha lepontoznak, ha nem. Ez legyen a legnagyobb örömük.
Sajnos már teljesen feleslegessé vált ez a funkció, hisz sokszor nem csak az ír jókat, akinek magas a %-a.
Most is lepontoztak egy válasznál (42%), pedig nem írtam hülyeséget, csak nem álltam be a sorba szidni a szituációban szereplő személyt, hanem próbáltam átvilágítani a helyzetet.
Szóval nyugi, szerintem sokan vagyunk így, akik nem érti, de nekem az a lényeg, hogy segítsek, nem pedig, hogy %-kat gyűjtsek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!