Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Gyakorin nem lehetne szelektál...

Gyakorin nem lehetne szelektálni valahogy a válaszolókat, szakmai kategóriákba?

Figyelt kérdés

Tudom ez nem feltétlen ez a kategória(és gyikbe kéne lennie), de én itt vagyok érdekelt, ezért írnám ide. Sajnos az a gond, hogy néha van, hogy egy kérdésnél messze menő eszmefuttatásokat is talál az ember, jó olvasni, míg máshol veszekedés megy azért, mert valakinek gőze sincs a dolgokról, és az ész érvekre nem ad. Szerintem ebből az oldalból is lehetne szakami közösséget csinálni, csak ahhoz a kategóriákba gyomlálni kéne. Persze nem azt mondom, hogy egy humor kategóriába, de ott ahol nem a hülyeség, ha nem a tudás kell, ott ez lehet nem árthat. Persze maga a megoldás körülményes, de ki lehetne nevezni kategóriánként 2 embert aki ezt bevállalja, és abban a kategóriában van elég múltja, és többször is bizonyította a hozzáértését. Ők vallatnának, és szelektálnák az adott kategóriákba a válaszolókat, csakis szakmai szemmel. Az új tagoknál szintúgy, hisz cserélődő gárda nem árt.

Szerintetek, még ha csak elv szinten is? Mert alapból szerintem van itt annyi hozzáértő, hogy legyen egy jó gárda.

2012. jún. 4. 18:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

ID kódos dolgoról még anyit hogy az nem látszodna sehol máshol (szóval toplistában sem)

vagy pedig csak kérdéseknél lene ID je egy adot válaszolónak

ugyan aban a kérdésben mindég ugyanazon ID je lene

szerintem érdekesek amiket felvetetem csak technikailag igazából nehéz lehet megoldani

meg nemtom megérie

az biztos hogy dizánjnos lene és hasznos is lene valamenyire

2012. jún. 4. 19:51
 12/16 anonim ***** válasza:

gyakori email cimere ha ezt leirom akkor megfontolják?:D

szerintetek?

hogy legyen ilyen Elismert válaszóló választásos rendszer ("csilagos rendszer") illetve könyeb azonosithatósági rednszer mármint kérdésen belül ugyanazon válaszolók biztosan felismerhetök legyenek

2012. jún. 4. 19:53
 13/16 anonim ***** válasza:
á anyira nem érdekel töröltem is kérdést:D nekem igy is jó ahogy van:P
2012. jún. 4. 19:55
 14/16 anonim ***** válasza:

"nem biztos, hogy 2 ember le tudja fedni az adott témakört"

nekem nagyon úgy tűnik arra akart kilyukadni, hogy két ember lenne kinevezve, hogy a válaszolókat szelektálja, szóval azért nem lenne oly vérszegény egy kategória, bár szvsz baromság.

Egyrészről lehetetlen(nem az, csak rengeteg meló), és a gyk elvesztené azt a kis "finom" ízét. Persze jó lenne ha nem lenne ennyi értelmetlen vita, de ne hogy azt hidd, hogy egy szakmai közösségbe nincs.

PH!-n a jobbak közt is vannak nézeteltérések, ott is vitázunk, csak a legtöbb esetben sokkal kultúráltabban.

2012. jún. 4. 20:46
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha ez az oldal közhasznú szeretne lenni, akkor nem fórumként működne, tartalmi moderálás nélkül, hanem szakértők írnák. És egy kérdésre egy választ. Így jórészt sületlenségek tárháza.

Az értékelés meg semmit nem ér. Láthatsz azonos tartalmú válaszokat egymás alatt, az egyik 100%, a másik nulla.

2012. jún. 4. 23:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Minek akarnád szelektálni?Ez nem disszertációs oldal.Szabad vélemény nyilvánítás,szelektálja a kérdésfeltevője a válaszokat.Ha valakinek nem tetszenek a válaszok,nem kell olvasni.
2012. jún. 6. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!