Hogy kell visszaírni?
Figyelt kérdés
új vagyok az oldalon és nem értem
pl. volt h írd meg h mi lett "xy" vagyok (az xy az szám )
hogy kell megirni? vagy az mi?
2009. jún. 27. 01:21
1/4 anonim válasza:
bocsi de ezt én sem értem:S mármint ahogy leírtad...
mire akarsz válaszolni? egy kérdésnél írt válaszra? és mi akar lenni az az xy szám? légyszi ezeket írd meg és utána talán tudok segíteni.
2/4 anonim válasza:
az xy szám a válaszoló sorszám
Ha te vagy a kérdező akkor tudsz kommentet írni a válaszokra, ami dőlt betűvel fog megjelenni a válaszok közt.
De ha ott van a válaszoló ablakának jobb sarkánál a privát e-mail küldése lehetőség akkor személyesen is üzenhetsz az e-mail címére.
3/4 anonim válasza:
Ha te akarsz válaszolni valakinek, és azt akarod, hogy mindenki lássa, akkor az oldal alján ott van, hogy "ide írhatod a válaszod". Alatta meg a válasz elküldése. ha megírtad, rákattintasz és megjelenik. Arra figyelj, hogy csúnya stb. szavakat ne használj!
4/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat
2009. jún. 27. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!