Nem semmi ez a pontozás!Ez valami hadjárat lenne?
Tegnap regisztráltam újra ezen az oldalon, mert az első felhasználónevem elszállt. Ne kérdezzétek miért, új e-mail címet is csinálnom kellett :-(
Néhány sablon kérdésre válaszoltam, plusz egy olyanra, ahol a kérdező hosszan szoptató anyukáktól kért sztorikat.
Ma már csak 64%-on állok.
Előző vagyok akit nem érdekelnek a pontok !
És most kérdezek !!
Még ezek után is érdekel a pontozás ??
Görcsösen ragaszkodtál a stabil 80x pontodhoz és egy kérdésen elcsúsztál !
Látod , hogy nem befolyásolhatod???
Nem rajtad múlik
Attól meg hogy visszakapd a pontokat , nehogy már kétszínüsködj !!!
Írd azt amit te is tennél , .........persze bizonyos kereteken belül ( de ezt úgy is tudod).
Olyan tanácsokat adj , ami szerinted is helyes !!!
Ne másnak akarj megfelelni , HANEM ÖNMAGADNAK !!!
Itt senki sem ismer senkit , akkor mitől lennél több , attól a 80 ponttól???
És most szánalmasnak érzed magad???
Ez butaság , szépen fogalmazva!
Én jobban érzem magam ettől a 66 %-kal mint amikor 87% volt.
87% -kal nulla még magamnak is hazudtam , akkor minek írni ??
Nem is elégített ki az írogatás , hiszen nem Én voltam!
66% .-kal jól érzem magam , bár tényleg nem nézem a pontokat, csak azt , hogy leírom amit szívből gondolok !!
( és itt most nem trágárságra kell gondolni . Az nem az Én műfajom )
szerintem , kár ezen mérgelődj , csak magadat bünteted .
Rosszul esik ?Minden bizonnyal, megértem , de ez van egyhamar nem tudsz ezen változtatani !
Hamar leesnek a pontok , lassan kúsznak csak vissza!
Nem 86%-ról estek le a pontjaim. Másfél év alatt annyi kérdésem jött össze, hogy egyszerűen egy-egy kérdésnél hiába értékeltek le, az nem változtatott a %-omon. Az döbbentett meg, hogy 1 nap alatt új felhasználónévvel (leírtam, miért lett új), leestem 64%-ra.
Nem szoktam pontokért, megfelelésből válaszolni. Csak arra a kérdésre írok, ahová korrekt választ tudok adni. De az tény, hogy mégha gáznak érzem is a kérdező álláspontját, soha nem mocskoskodtam, csak próbáltam megérteni, miért úgy gondolja, aztán onnan folytattuk a "beszélgetést".
A neves kérdések pontozása engem is kiakaszt. Hogy a viharba lehet hasznosnak, vagy nem hasznosnak értékelni pl. egy olyan kérdésre adott választ, hogy "Mi a kislányod/kisfiad neve"? Döbbenetes.
Mindegy is az egész. Nyilván folytatom úgy, ahogy eddig csináltam, csak attól tartok, ilyen értékeléssel hitelemet veszítem.
Én a 10%-tól kérdezném , hogy sikerült ezt összeszedned ??
Én még nem nagyon találkoztam 45 % alattival !
Így kezdődig a pontozás vagy mi?
Nem emlékszem !
Kedves 17-es!
Pontosan erről beszélek. Itt emlékekről, történetekről volt szó. Ha valakit zavar ez a téma, már a kérdés alapján tudhatta, hogy neki nem tetsző dolgokat fog olvasni, tehát ha megnyitotta, és válaszolt , akkor csak a kötözködési vágy, ill. a lepontozás vezette.
Ha az lett volna a kérdés, hogy helyesli-e a hosszan tartó szoptatást, akkor megértettem volna, hogy ír, de így tényleg nem értem, mi keresnivalója volt ott. Hiszen nem a kérdésre válaszolt.
Tudom, hogy vannak vitatott témakörök, de azt gondolom ezekről is lehetne kulturált hangvételben, a másik sértegetése nélkül.
Te például nem tartod jónak a hosszan tartó szoptatást, miközben én nagyon szerettem. Elmondhatod az érveidet, hogy mi vele a problémád, én pedig elmondhatom, nekünk miért volt jó. Miért kell ezt alpári stílusban megvitatni. Te valószínűleg onnantól sem fogod jónak tartani, nekem meg ugyanúgy kedves emlékeim fognak maradni. De legalább megismerjük a másik tábor álláspontját, és ennek az oldalnak pontosan erről kellene szólnia.
Kedves 18-as!
Kétféle neves kérdés szokott lenni. Az egyik, amikor megkérdezik, hogy Mi a gyereked neve. Azt gondolom, erre nem lehet haszontalan választ adni. Mert ha tetszik név, amit írnak, akkor esetleg felveszem a listára, ha nem, akkor nem.
A másik kategória az általad feltett kérdés. Figyeld meg, hogy nagyon ritka, amikor helyeselnek egy névnél. Pedig attól sokszínű a világ, hogy mi magunk sokfélék vagyunk.
Én egyszer kíváncsiságból rákérdeztem a gyerekeim nevére, hogy mit szólnak hozzá. Nem írtam le azonnal, hogy már több, mint 10 éve viselik a gyerekek, kíváncsi voltam, milyen vélemények jönnek. Hát kaptam eleget, mit mondjak. Utálni fognak érte a gyerekeim, csúfolni fogják Őket, stb..
Amikor leírtam, hogy már nagyok, és bizony nagyon szeretik a neveiket, sőt a környezetünkben több szülő is jelezte, hogy mennyire jól sikerült a névválasztás, akkor indult igazán az ereszd el a hajam. Pedig az idő engem igazolt. Az ember érzi, melyik név az igazi születendő gyermekének, és szerintem ritkán fogunk mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!