Miért nem lehet lezárni egy kérdést?
Figyelt kérdés
akkor be kerülhetne egy külön oldalra, és tudnánk, hogy azt már nem figyelik. Azok csak arra lennének jók, hogy ha valakinek hasonló a kérdése a válaszokat meg tudja nézni.
vagy meg lehetne oldani, hogy amikor már nem vagyok rá kíváncsi akkor a végére írom, hogy zárom a kérdést, és aki azután akar válaszolni, az tudni fogja, hogy úgysem olvassa el a kérdező.
véleményetek?
2012. ápr. 5. 12:57
1/4 anonim válasza:
Feleslegesbajlódás lenne. Ha kiderülne, hogy mégsem jó a válaszki jaítaná ki?
2/4 anonim válasza:
Szerintem is felesleges. Ha már nem vagy kíváncsi egy kérdésre, törölheted a saját listádból, és természetesen nyugodtan odaírhatod előtte a kérdéshez, hogy innentől kezdve már nem fogod olvasni a válaszokat.
3/4 A kérdező kommentje:
nem is arrol van szo de amikor éppen keresek valamit, és kiadja a tök régi (2010es) kérdéseket, én ott lehet hogy kérdeznék még vagy válaszolnék esetléeg hozzáfüznék valamit, mert érdekel a téma, de már a kutya sem olvassa
2012. ápr. 8. 07:43
4/4 anonim válasza:
Megoldás: Kérdéseket mindig új kérdésbe kell kiírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!