Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért nem lehet lezárni egy...

Miért nem lehet lezárni egy kérdést?

Figyelt kérdés

akkor be kerülhetne egy külön oldalra, és tudnánk, hogy azt már nem figyelik. Azok csak arra lennének jók, hogy ha valakinek hasonló a kérdése a válaszokat meg tudja nézni.

vagy meg lehetne oldani, hogy amikor már nem vagyok rá kíváncsi akkor a végére írom, hogy zárom a kérdést, és aki azután akar válaszolni, az tudni fogja, hogy úgysem olvassa el a kérdező.

véleményetek?

2012. ápr. 5. 12:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Feleslegesbajlódás lenne. Ha kiderülne, hogy mégsem jó a válaszki jaítaná ki?
2012. ápr. 6. 09:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is felesleges. Ha már nem vagy kíváncsi egy kérdésre, törölheted a saját listádból, és természetesen nyugodtan odaírhatod előtte a kérdéshez, hogy innentől kezdve már nem fogod olvasni a válaszokat.
2012. ápr. 7. 10:07
 3/4 A kérdező kommentje:
nem is arrol van szo de amikor éppen keresek valamit, és kiadja a tök régi (2010es) kérdéseket, én ott lehet hogy kérdeznék még vagy válaszolnék esetléeg hozzáfüznék valamit, mert érdekel a téma, de már a kutya sem olvassa
2012. ápr. 8. 07:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Megoldás: Kérdéseket mindig új kérdésbe kell kiírni.
2012. ápr. 8. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!