Nem lehetne a már megválaszolt kérdéseket valahogyan jelezni? Vagy "lezárni"?
Arra gondolok, hogy rengetegszer olyan kérdést nyitok meg, ahova már jött értelmes válasz. Viszont sokszor a kérdező olyan választ jelöl be értelmesnek, ami meg nem is az... Kicsit bonyolult elmagyarázni. Szóval egy kis ikonra gondoltam, amit a kérdés feltevője ikszelhetne be, hogy ő már tulajdonképpen nem vár választ a kérdésére. De emellett pedig még lehetne rá válaszolni, és megnyitni is, csak aki a kérdezőnek akar konkrétan tanácsot adni, az nem fárasztaná magát.
Vélemények róla? szerintem érdemes lenne.
minek kell ez?
szerintem jó ez igy ahogy van
Én azért jó ötletnek tartom
Sokszor vannak tényleg olyan válaszok, amelyek lényegében használhatatlanok
Nehéz elmagyaráznom, amire gondoltam. Valahogy hiányosnak érzem az oldalt. Nem is kell feltétlen ikon, elég ha más színűre változik a kérdés háttere, vagy mittudomén, ezer módon meg lehet oldani.
Sokszor megnyitok olyan kérdést, amire végülis már kapott választ a kérdező, valószínűleg meg sem fogja többet nézni, hogy ki mit ír a kérdésére, mert már kapott tanácsot. Szerintem érdemes lenne valahogyan szelektálni a kérdéseket, hogy feleslegesen ne nyitogassak meg egyet sem.
Á! Én már értem :) És a kérdésedre a válasz: nem. Azért nem, mert minden oldalletöltés pénzt hoz a gyakorikerdesek.hu-nak. És ha tudnád, hogy egy kérdés le van zárva, akkor nem kattintanál rá, és ez kevesebb oldalletöltést hoz az oldalnak.
(Bocs a fogalmazási hibákért XD)
Van a kérdések listája felett egy "Hasznos válasz nélküli kérdések" választóbox, amennyiben a segítségnyújtás motivál, és véletlen sem szeretnél megnyitni olyan kérdést, ahol már válaszolhattak a kérdezőnek, használd ezt, böngészd ezeket a kérdéseket, és válaszolj ezekre a kérdésekre.
Itt e nem a pénz dominál, ahogy az előző válaszadó rosszmájúan írta, hanem az, hogy mindig lehetnek új és jobb válaszok, ha másért nem, azért mert pl. változnak a jogszabályok, változik a világ, stb., a kérdések lezárásának ötletét időkorláttal vagy felhasználó által sose támogattuk. Annál is inkább, mert előrebocsátom, a legtöbb felhasználó nem úgy használná az egészet, ahogy te most itt jól leírtad, s ezzel inkább káoszt okoznának az oldalon, mint hogy hasznos lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!