Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Nem lehetne a már megválaszolt...

Nem lehetne a már megválaszolt kérdéseket valahogyan jelezni? Vagy "lezárni"?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy rengetegszer olyan kérdést nyitok meg, ahova már jött értelmes válasz. Viszont sokszor a kérdező olyan választ jelöl be értelmesnek, ami meg nem is az... Kicsit bonyolult elmagyarázni. Szóval egy kis ikonra gondoltam, amit a kérdés feltevője ikszelhetne be, hogy ő már tulajdonképpen nem vár választ a kérdésére. De emellett pedig még lehetne rá válaszolni, és megnyitni is, csak aki a kérdezőnek akar konkrétan tanácsot adni, az nem fárasztaná magát.

Vélemények róla? szerintem érdemes lenne.

2009. ápr. 7. 14:18
 1/7 anonim ***** válasza:
80%

minek kell ez?

szerintem jó ez igy ahogy van

2009. ápr. 7. 15:34
 2/7 anonim válasza:
77%
szerintem is jó így
2009. ápr. 7. 15:37
 3/7 anonim ***** válasza:
92%

Én azért jó ötletnek tartom

Sokszor vannak tényleg olyan válaszok, amelyek lényegében használhatatlanok

2009. ápr. 7. 17:38
 4/7 A kérdező kommentje:

Nehéz elmagyaráznom, amire gondoltam. Valahogy hiányosnak érzem az oldalt. Nem is kell feltétlen ikon, elég ha más színűre változik a kérdés háttere, vagy mittudomén, ezer módon meg lehet oldani.

Sokszor megnyitok olyan kérdést, amire végülis már kapott választ a kérdező, valószínűleg meg sem fogja többet nézni, hogy ki mit ír a kérdésére, mert már kapott tanácsot. Szerintem érdemes lenne valahogyan szelektálni a kérdéseket, hogy feleslegesen ne nyitogassak meg egyet sem.

2009. ápr. 8. 08:02
 5/7 anonim ***** válasza:
70%

Á! Én már értem :) És a kérdésedre a válasz: nem. Azért nem, mert minden oldalletöltés pénzt hoz a gyakorikerdesek.hu-nak. És ha tudnád, hogy egy kérdés le van zárva, akkor nem kattintanál rá, és ez kevesebb oldalletöltést hoz az oldalnak.

(Bocs a fogalmazási hibákért XD)

2009. ápr. 9. 16:13
 6/7 anonim ***** válasza:
56%

Van a kérdések listája felett egy "Hasznos válasz nélküli kérdések" választóbox, amennyiben a segítségnyújtás motivál, és véletlen sem szeretnél megnyitni olyan kérdést, ahol már válaszolhattak a kérdezőnek, használd ezt, böngészd ezeket a kérdéseket, és válaszolj ezekre a kérdésekre.

Itt e nem a pénz dominál, ahogy az előző válaszadó rosszmájúan írta, hanem az, hogy mindig lehetnek új és jobb válaszok, ha másért nem, azért mert pl. változnak a jogszabályok, változik a világ, stb., a kérdések lezárásának ötletét időkorláttal vagy felhasználó által sose támogattuk. Annál is inkább, mert előrebocsátom, a legtöbb felhasználó nem úgy használná az egészet, ahogy te most itt jól leírtad, s ezzel inkább káoszt okoznának az oldalon, mint hogy hasznos lenne.

2009. ápr. 9. 16:32
 7/7 anonim válasza:
A 6-os hozzászólótól kérdezném, hogy hol is van az a hasznos válasz nélküli kérdések, mert nem találom
2013. szept. 26. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!