Miért nem lehet a már megválaszolt megoldódott kérdéseket simán csak lezárni. Végleges törlés/eltávolítás helyett?
Pl. ha olyan kérdés merült fel, ahol már a téma lezárult, de tovább vitáznak rajta, azt miért nem lehet csak lezárnia a kérdezőnek, ahelyett, hogy az egészet törölné egy moderátor?
Ez főleg olyan esetekre vonatkozik, amikor a vita maga még csak nem is a kérdés témájához tartozik.
Sőt szerintem engedélyezni kellene azt is, h ha kérdező törölni akarja a teljes kérdést, akkor törölhesse, nem?
/ Bár ez már mellékes kérdés a részemről! /
Az oldal koncepciója szerint azért nem lehet lezárni kérdéseket, mert még bármikor jöhet rá egy jó válasz.
Válaszadóként neked is szarul esne, ha el szeretnéd még mondani a véleményed, de nem teheted, mert ezt a lehetőséget a kérdező önkényesen megvonta tőled.
A törlés pedig azért nem lehetséges, mert kérdezőként nincs jogod dönteni arról, hogy mások válaszait eltüntesd az oldalról. Másrészt a kérdés kapcsán leírt tapasztalatok, vélemények még más számára is hasznosak lehetnek.
02-15 22:07
Nem tudom, ki húzta ezt le és miért, én mindenesetre zöldet nyomtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!