Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért van ezen az oldalon...

Miért van ezen az oldalon ennyi bunkó válaszoló?

Figyelt kérdés

Egy bunkó válaszolótól több bunkó válasz is jöhet,ezért fogalmaztam így.

És ne mondjátok,hogy azért mert ingyenes és bárki számára is könnyen hozzáférhető,mert például az Index fórum is az és ott nem találok ilyen bunkó embereket?És ott is lehet egymásnak szólongatni,más válaszára reagálni.Miért pont ez az oldal a fekete bárány(magyar oldalak közül?

2012. márc. 29. 23:52
1 2
 11/13 anonim válasza:

Gondolom, ezt a kérdést sok "bunkó, paraszt, hülye" válaszoló is megnézi és csak megjegyzem senki közülük nem fog elgondolkodni a viselkedésén. Akik itt élik ki magukat, azok való életben - elnézést a kifejezésért - senkik, tutyimutyik, beszarik. Én is tapasztalom, ahogy itt mindenki, a hülye kérdések elég nagy számban való közreműködését és igen, néha idegesítő, de én úgy vagyok vele, hogy az ilyen típusú kérdésekre csak azok válaszolnak, akik egy szinten állnak a kérdés írójával.

:)

2012. ápr. 19. 15:24
 12/13 anonim válasza:
folytatás..:( nem akartam kötekedni:) )
2012. ápr. 19. 15:24
 13/13 anonim ***** válasza:

SZerintem is azert, mert anonim, meg a nicknevedet is elrejtheted ha akarod.

Az olyan kerdesek amikre a valaszt rogton az elso oldalon hozza be a gugli belolem is kihozzak a kotekedest, de legalabb segitek is az embernek, es nem csak azt mondom, hogy "google a baratod".

Ellentetben amikor en felteszek egy kerdest, amire mar regota keresem a valaszt, szinte mindig belekot valaki. Sosem kapok ra ertelmes valaszt, mindig csak az megy, hogy "szerintem ez ezert nem jo, az azert nem jo, csinalj mast, hulyevagynyomivagy stb." meg akkor is ha a kerdes egyaltalan nem volt provokativ vagy primitiv...

2012. nov. 26. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!