Mi az mikor egy adott kérdéshez csak egy pontot tesz a kedves válaszoló?
Figyelt kérdés
.2012. márc. 28. 23:02
2/9 A kérdező kommentje:
konkrétan ennyi a válasz "."
2012. márc. 28. 23:08
3/9 anonim válasza:
jaaaa félreértelmeztem a kérdést.
amúgy nem tudom
4/9 anonim válasza:
Őt is érdeklik a később adandó válaszok és hogy ha már eltűnik a Főmenüből a kérdés, megjelenjen nála is a "Megválaszoltjaid" menüben.
6/9 A kérdező kommentje:
De erre ott van az "Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik?" menü! Nekem nagyon zavaró tud lenni,kaptam már én is ilyen"választ".
2012. márc. 28. 23:15
7/9 anonim válasza:
Biztos nem tudja h be lehet pipálni az értesítést.
9/9 anonim válasza:
vmire, számára (is) hasznos választ kapott, és nem akarja a későbbiekben az egész GY.K. végignyálazni érte, így megjelölve a "Megválaszoljai" között könnyeben megtalálja.
(feltételezve, hogy nem ismeri, hogy a kérdés és az érkezett válaszok web-oldal linkjét elmentheti pl. egy txt fájlba!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!