Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Volt e olyan kérdés amire 100...

Volt e olyan kérdés amire 100 vagy annál több válasz jött? És van e olyan ami annyira megmaradt bennetek, hogy néha ma is eszetekbe jut mi lett vajon a kérdezővel?

Figyelt kérdés
2009. jún. 6. 18:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, úgy nem adja ki, de megkerestem ez az: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__32..

108 válasz van

2009. jún. 6. 21:11
 12/17 anonim ***** válasza:
2009. jún. 6. 22:24
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez a szétvágott puncis bennem is mély nyomokat hagyott. :)))
2009. jún. 6. 23:17
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

én meg rosszul lettem : D

fú,viszont az a babás durva...

2009. jún. 7. 09:44
 15/17 A kérdező kommentje:
Hú ez a "szétvágtam a puncim" tényleg durva volt.De sajnáltam is szegény csajszit mert mindenki csak kiosztotta pedig lehet szegénynek nagy lelki gondjai voltak.
2009. jún. 7. 12:10
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Bennem a "Házilag fából esztergált műpéniszemből szálka ment a fenekembe, mit tegyek?" c. kérdés megmaradt...

Sokszor gondolok rá, hogy hogy oldhatta meg a kérdező ezt a szitut? :) Elég érdekes lehet bemenni egy orvoshoz, hogy szálka ment a fenekembe, kiszedné, kérem? :) Bár sajnálom is a kérdezőt!

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__44..

2009. jún. 7. 13:04
 17/17 anonim válasza:

Nem tudom, hogy van-e 100+ válaszú kérdés, de egy kérdés megmaradt bennem, amit szinte naponta felemlegetek és röhögök.

A kérdés tárgya ez: "Náci aranyat találtam a kertben, mit tegyek"; és egy lelkes válaszadó kommentje, aki pedig olyan mélyre ásott hogy egy teljes harcoló Wermacht hadosztályt talált.

2010. márc. 18. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!