Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Csak engem pontoznak le itt...

Csak engem pontoznak le itt állandóan?

Figyelt kérdés
Én már komolyan nem merek ide írni,mert az én válaszaimat valamiért mindig lepontozzák. Olyan rosszul esik ez nekem,mert én a válaszaimmal segíteni szeretnék.Provokatív kérdésre nem válaszolok,soha nem kötekedek. És akár hová írok,mindig lepontozás a vége,de még olyan kérdésnél is,hogy mi a kedvenc kajád vagy neved.
2012. jan. 13. 17:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
első és második válaszoló megmondta a frankót! ne akadjál fel ilyeneken, te a tőled telhetőt megtetted, ha ez nem jó neki akkor nyaljon be melegsz*rig!
2012. jan. 18. 09:55
 12/15 anonim ***** válasza:
2012. jan. 18. 11:54
 13/15 anonim ***** válasza:
Én 94%-kal indítottam, most 77%-nál tartok. Mindig a saját tapasztalataimat írom le, véleményemet és próbálok segíteni, kedves vagyok ... Ezek ellenére napról napra kevesebb a % számom. A kedvencem az, mikor válaszolok és utánam szinte szóra pontosan ugyanazt leírják.. Szerintem túl sok lett itt a rosszindulatú és irigy ember.
2012. jan. 19. 20:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem kell velük foglalkozni, volt hogy normális vválaszt adtam egy lánynak aki öngyilkos akart lenni, mondtam nyugodjon meg, meg próbáltam vigasztalni, holnap felmegyek 0%-kos a válaszom. A ki azt írta hogy" Egy hülyével kevesebb" annak meg 100%-kos , a hülye válaszokat teljesen felpontozzák, máskor is volt ,hogy egy kérdésre jó válasz adtam utána meg 18%-kos volt a válaszom.
2012. jan. 21. 22:21
 15/15 anonim ***** válasza:
lájk gomb az, a kérdező ugysem a jó megoldást választja hanem a szimpatikussat és csak remélheted hogy nem jön valami marha aki visszaél a kérdezők tudatlanságával, nem kell ezt az egészet komolyan venni, én pl. most mindenkit felpontoztam pedig a beleugatást se szeretem és a nyaklevest se tartom rosszabbnak a lelki terrornál amivel a szerencsétlen szülők jobbhiján nevelni akarnak...
2012. febr. 8. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!