Szerinted aki korlátolt és bunkó miért "szeret" válaszolni gyik-en?
Arra gondolok, mikor valaki föltesz normálisan kérdést, mert tényleg foglalkoztatja valami. És erre olyasvalaki veszi a fáradságot a válaszadásra, aki csak beszólni, leszólni akarja a kérdezőt. Mert úgy gondolja, hogy a csekély leírással ő már minden részletet tud, hát még azt, hogy "mire megy ki a játék", ezért majd ő jól megmondja.
Néha nagyon el tudok keseredni az ilyeneken. Pláne, mivel ez nem kötelező program. Személy szerint, ha nem tetszik, vagy fáraszt egy kérdés, nem olvasom tovább, nem hogy még válaszoljak is.. Ha valaki frusztrált miért tölti szabadidejét is azzal, hogy virtuálisan is megbánthasson másokat?
"Engem már nem is az idegesít, ha beszólnak, hanem, hogy ennyi ember kesereg itt a semmiért."
De, ha belegondolsz valahol ez az oldal ezért van. Ha valaki kérdést tesz fel, többnyire gondja van. Ha meg megértő fülekre vágyik, elég bántó, ha csak megmondóembereket talál. Pl. ha nekem elég bajom van, biztos nem jövök ide kérdéseket mazsolázgatni, mert tényleg csak problémák, problémák hátán vannak.
Hát én ezzel úgy vagyok, hogy ha valaki itt sajnáltatja magát mert gondja van annak semmi értelme. Elég sok ilyet olvastam, gyerekes problémák amiket meg tudna egyedül is oldani, ha egy kicsit gondolkodna. Itt ne megértést meg együttérzést keressen, hanem megoldást és azt is akkor, ha nem egyértelmű, hogy mit kellene csinálnia. Pl: Valaki kitesz egy kérdést, hogy "dagadt disznó vagyok, senkinek sem kellek, most mit csináljak?". Egyértelmű a válasz. Szerintem ilyenkor senki ne csodálkozzon, ha beoltják.
Aki meg normális kérdéshez paraszt választ ad, egészségére. Nem kell túldramatizálni semmit.
Szeret nevetni és másokat kioktatni másokat meg másokon köszörülni a nyelvét.
Az ilyeneken ne akadj ki, sz@rd le őket.
Csak a gond az, ha valaki is ilyen válaszokat kap, nem kell sok hogy ilyeneket is adjon :S
Ez van :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!