Mi az a GYIK alkategoria itt?
Figyelt kérdés
A kerdes komoly, tehat nem a Gyengen Idegbetegek Közössegehez hasonlo valaszokat varom.2011. szept. 27. 01:03
1/5 anonim válasza:
Gyakran Ismételt Kérdések mozaikszava. Az angol FAQ (Frequently Asked Questions) tükörfordítása. Többek között a GYIK-ban szokták leírni egy oldal általános szabályzatán kívül eső, de gyakran feltett és ezerszer megválaszolt kérdéseket. Mielőtt kérdezünk, illik elolvasni az oldal szabályzatát, és a GYIK-ot is.
2/5 A kérdező kommentje:
Halasan köszönöm.
Egy ilyen valasz utan maris nyugodtabban fogok aludni.
Köszönöm, ma okosabb lettem.
2011. szept. 27. 04:11
3/5 anonim válasza:
4 órakor mész aludni?
Bszki én 5kor keltem :S
5/5 A kérdező kommentje:
Fel 5-kor mentem aludni, amikor a ferjem felkelt. (Lehet, hogy egy agyunk van es valtjuk egymast??:D)
Köszönöm a joejt, csak fel 8-ig tartott, majd a gyerekekkel reggeli...stb.
Örülök, hogy neha ennyi is eleg alvasra es ejszaka netezni tudok. Ezt a GYIk-ot pl. nem tudtam, milyen jo, hogy megkerdezhetem es az egyik valaszbol meg is tudtam!
Mennem kell, nektek is szep napot!
2011. szept. 27. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!