Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Belegondoltatok már mennyi...

Belegondoltatok már mennyi mindent megtudhatnak itt rólatok a moderátorok?

Figyelt kérdés
szóval arra gondolok, hogy ahogy tesszük itt fel a kérdéseinket, akarva-akaratlanul árulunk el magunkból dolgokat, el-elejtük részleteket magunkból, életünkből, sokszor nemünk, korunk...és a modik ha minden igaz vissza is tudják nézni az előző kérdéseinket. belegondoltatok már milyen összképet tudnak így alkotni bárkiről? tök sokat megtudhatnak valakiről:) előrebocsátom hogy nem vagyok paranoiás, és nincs üldözésims em ,csak úgy felmerült bennem:)
2009. ápr. 24. 13:47
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
Ezen már én is gondolkodtam, de nem érdekel, mert a személyazonosságomat úgy sem tudhatják meg, így aztán kit érdekel h x moderátor azt gondolja van egy y személy, aki ilyen és olyan szerinte. XD
2009. okt. 23. 07:02
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
ja ezen már én is gondolkoztam xd
2010. ápr. 17. 18:58
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez az oldal mint más ingyenes oldal a reklám miatt van ök onnat szedik be a pénzt le sem szarják hogy nekünk milyen bajunk van vagy hogy honat jöttünk vagy hogy normálisak vagyunk e...:D
2010. máj. 18. 16:58
 14/14 anonim ***** válasza:
És mivel a legtöbb ember ide is azt az emailcimet regeli be amivel facebookot myvipet stb-t hasznalja siman vissza is tudja keresni az illetőt, mivel az adminok az emailcimet is meg tudjak nézni.
2010. dec. 16. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!