Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Belegondoltatok már mennyi...

Belegondoltatok már mennyi mindent megtudhatnak itt rólatok a moderátorok?

Figyelt kérdés
szóval arra gondolok, hogy ahogy tesszük itt fel a kérdéseinket, akarva-akaratlanul árulunk el magunkból dolgokat, el-elejtük részleteket magunkból, életünkből, sokszor nemünk, korunk...és a modik ha minden igaz vissza is tudják nézni az előző kérdéseinket. belegondoltatok már milyen összképet tudnak így alkotni bárkiről? tök sokat megtudhatnak valakiről:) előrebocsátom hogy nem vagyok paranoiás, és nincs üldözésims em ,csak úgy felmerült bennem:)
2009. ápr. 24. 13:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%

Ez igaz!Ezentúl lehet nem is kérdezekxD

De tényleg sok mindent meg tudnak az emberekről.De attól még nem tudják kik is vagyunk pontosan.

2009. ápr. 24. 14:13
 2/14 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem a modikat egyaltalan nem erdekli, hogy x.y. ismeretlennel mi tortent, milye problemai vannak.

Amugy nincs takargatni valom, ugyhogy lehet osszepasszitani a kerdeseimet-valaszaimat:)

2009. ápr. 24. 14:17
 3/14 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem baromira van jobb dolguk is! :)
2009. ápr. 24. 14:23
 4/14 anonim ***** válasza:
87%
Legalább tanulnak az életről,akárcsak a kérdezők.
2009. ápr. 24. 14:26
 5/14 anonim ***** válasza:
91%

Előrebocsátom, hogy én viszont pranoiás vagyok! :D

Belegondoltam, és utálok belegondolni. Azzal nyugtatom magam, hogy személyesen úgysem ismernek... :) Akkor meg mi lesz? Semmi, bár nem kellemes érzés.

2009. ápr. 24. 14:33
 6/14 anonim ***** válasza:
94%
Rólam max. azt gondolhatják, hogy egy tudathasadásos, pszichiátriai eset vagyok, ugyanis ugyanazzal az azonosítóval általában hárman szoktunk írogatni, 2 férfi, 1 nő.
2009. ápr. 24. 14:45
 7/14 anonim ***** válasza:
90%
rólam is azt hihetik, h vmi skizofrén forma vagyok, vagy csak, hogy simán hülye:D vagyis régebben sokat volt nálam az egyik bnőm(nem volt nete) és mindig osztotta az észt, meg kérdezgetett, nem rég visszaolvastam mikre válaszoltam/tunk. hát írt olyanokat, hogy omg:DDD bár jóideje egyedül használom, mert lett nete, meg regelt ő is, de akkor is égő volt néhány válasza:DD
2009. ápr. 24. 15:14
 8/14 anonim ***** válasza:
82%
Az én véleményem az,hogy ha regisztrálsz egy ilyen oldalra akkor ez a velejárója amivel neked tisztában kell lenni!Amugy meg soha nem találkoztok!Akkor meg?
2009. ápr. 24. 15:26
 9/14 anonim ***** válasza:
88%
Az még gázabb, hogy sokan a saját nevükön vannak fönt, jópárat már meg is néztem közülük iwiwen, a pontozásaik alapján kíváncsi voltam rájuk... Ha már választani lehet, akkor inkább írok amit írok a modik tudtával, mint hogy bárki "beleláthasson" a valós életembe...
2009. ápr. 24. 18:16
 10/14 dellfil ***** válasza:
100%
Most, hogy említed...Nincs többé magányosság. Hurrá!!!
2009. ápr. 25. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!