Titeket nem zavar, hogy a kérdések automatikusan nagybetűsek lesznek, és a linkek is szétcsesződnek?
automatikusan nagybetűsek lesznek?
Tudtommal itt minden kérdés kisbetűkkel van írva.
Jaaaa, hogy te a mondatkezdésre gondolsz? Örülj inkább neki, hogy a moderátorok kijavítják a helyesírási hibádat, ugyanis a mondatot mindig nagybetűvel kezdjük, és a végére megfelelő mondatvégi írásjelet teszünk...
A linkekkel meg még sosem volt problémám. Neked talán igen? Linkelj be egyet, kérlek!
Nem kell ilyen gúnyosan válaszolni.
A linkekben lévő kérdésekre gondolok. Ugyebár a linkekben szoktak írásjelek is lenni, ezek után pedig AUTOMATIKUSAN szóköz jön, majd a link további része nagybetűvel kezdődik. Nézz körül a kérdések közt.
Érthető? :/
Egyébként tudok helyesen írni, de mindegy...
Nem voltam gunyoros, és nem is a helyesírásodat kritizáltam. Csak nem értem, mire gondolsz... Viszont amire én gondolok a soraidból, az éppen ez:
"hova vigyem első randira?" - kis h-val az elején...
Nem kell mindig nekiugrani a másiknak, ha megpróbál a kérdésedre értelmes választ adni... :$
Rendben, bocsánat.
Ilyenre gondoltam: http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__labdajatekok__11..
Most hirtelen ezt találtam, nekem is volt kérdésem amiben szét volt esve a link, de látom most tömegesen javították ezeket... Máskor nem szokták. =D
Ígígy már én is értem. Ezt sose veszem észre, mármint hogy szét van esve a link, és soha nem értem, hogy miért nem találom az adott oldalt, ha rajtam kívül mindenki megtalálta... Aztán persze roppant zavaró, ha rájövök, mi a hiba... Pl ha két sorban van a link, külön oda kell másolni... Ez idegesítő. Viszont nem tudom, mit lehetne tenni ellene...
De az automatikusan nagybetűt még mindig nem értem... Vagy csak én vagyok figyelmetlen? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!