Jaj,ne is mondd!A férjem szerint függő vagyok.Én is azt csinálom,amit te.Ha elvan,vagy elalszik máris pattanok a gép elé...a férjem most ment fürödni,máris itt vagyok az oldalon.Pedig muszáj lenne aludnom...
2009. ápr. 2. 23:08
2/14 A kérdező kommentje:
Detto! A férjem engem is húz www.gyak,kérdések.hu állandóan ezt mondogatja! minden másnap éjszakás így legalább este nyugin nézelödhetek.
2009. ápr. 2. 23:15
3/14 anonim válasza:
Detto!!!
2009. ápr. 2. 23:20
4/14 anonim válasza:
Na akkor nem vagyok egyedül :) Én reggel bekapcsolom a gépet és ez az első oldal amit megnyitok :) És kb éjjel 2-ig itt vagyok, oké, közben msn meg minden, de ez az oldal mindig nyitva van. Jó, nem ülök itt egész nap, de ha van pár percem már jövök is ide :)
2009. ápr. 2. 23:21
5/14 anonim válasza:
Helló csajok!
Na ez a függőség.:))
Én is sokat netezek, egy időben én is állandóan itt lógtam, aztán találtam egy jó kis stratégiai játékot, ami mostanában kicsit elhúzott erről az oldalról. Egy kicsit kikapcsol, úgyis egész nap a baba körül forog minden, ilyenkor lazul az agyam rajta.
Igaz erre is rá lehet szokni, sőt még párotoknak is bejönne tuti.
Az oldal neve: www.klanhaboru.hu
A világ 3 a legjobb ,ha vki regiztrálni akar.:))
További jó netezést és babázást.
Egy 9 hós babó anyukája:))
2009. ápr. 3. 00:32
6/14 anonim válasza:
Én is hányszor megfogadtam már,hogy be sem kapcsolom a gépet,hanem inkább pihenek,olvasgatok... Aztán mégis be "kell" kapcsolni,mert ugye a leveleimet meg kell nézni,de akkor már meg "kell" nézni,hogy érkezett-e válasz a kérdéseimre. Na jó,akkor már megnézem,hogy érkezett-e új válasz a megválaszoltakra is. Alszik a gyerek,akkor már szétnézek az új kérdések között is. És szépen itt ragadok amíg fel nem kell a törpikém... :D Minden esetre jó tudni,hogy nem csak én kattantam rá az oldalra! :)))
Szép napot Nektek!
2009. ápr. 3. 08:22
7/14 anonim válasza:
Reggel nagy elmegy az iskolába, férjem dolgozni, baba szopi után elalszik, én pedig leülök, módszeresen végignézem a kedvenc oldalaimat, (köztük ezt is) de utána lekattanok a számítógépről nagyjából másfél óra múlva. Lehet, hogy füddő vagyok, mert ez a napi másfél óra szinte már kötelező.
2009. ápr. 3. 08:33
8/14 anonim válasza:
Ugyan ez. :))
Már azt hittem csak én vagyok ilyen megszállott.
2009. ápr. 3. 09:11
9/14 anonim válasza:
Huh,akkor én sem vagyok egyedül:-)min.naponta kétszer végigolvasom az összes uj kérdést ebben a témakörben főleg,plussz amikre én válaszoltam vagy nekem valaszoltak..idáig fel sem tünt hogy ez már függőség:-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!