Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért van az, hogy sokan itt...

Miért van az, hogy sokan itt élik ki a vágyaikat, és nemtudnak egy kérdésre normálisan válaszolni?

Figyelt kérdés
Ezt azalatt értem, hogy valaki feltesz egy kérdést, és egyből lehurrogják, nemtudnak értelmes választ adni! hergelik direkt a másikat, gunyolodnak stb...a magánéletükben meg lehet h senkik és csak itt élik ki magukat mert amugy meg még szóra sem méltatná őket az ember...és élvezik h itt veszekszik velük a másik...benneteket ez nem idegesit??? várom az ÉRTELMES válaszokat :)))
2011. jún. 18. 22:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A kérdés jó,és jogos!Én is bele szoktam ebbe futni,akár válasz adóként is.Egyszerűen,ha túl magas a labda,muszáj

lecsapni,még ha komoly is a kérdés.Szerintem nem vérre megy itt a játék!Remélem nem voltam off. :))

Üdv:egy paraszt

2011. jún. 30. 15:27
 12/16 anonim ***** válasza:

Ez azért van, mert nagyon sok kulturálatlan ember itt kompenzálja magát az elcseszett lúzer életéért és a frusztrációit tömény rosszindulattal vezeti le.

Régebben én is jobban a lelkemre vettem, de mostanra eljutottam oda, hogy vagy ignorálom az ilyeneket, vagy hülyét csinálok belőlük.

2011. júl. 1. 07:37
 13/16 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólóval. Mindenesetre így könnyű emberkedni, nem kell a másik szemébe nézni. Lehet, a társadalmi kapcsolataiban nem ilyen "egyenes", és komoly kisebbségi komplexussal küszködik az, aki dorongol.

Ha valaki ide ír, nyilván tanácsra vár, nem arra, hogy mégjobban a betonba döngöljék.

2011. júl. 1. 14:53
 14/16 anonim ***** válasza:
Hurrogni nem mert nem hallod de lemocskolnak az írásukkal.
2011. júl. 2. 18:35
 15/16 anonim válasza:

Nálam is szoktam ilyen idióták úgymond "trollkodni" .De nem kell velük foglalkozni.Jó ez egy nehéz kérés mert hát legszíveseben visszaszolnánk neki de ez a leghatásosabb módszer.

Remélem segítetem:)

2011. júl. 2. 21:39
 16/16 anonim ***** válasza:

azt miből gondolod, hogy az életben senkik?:)

ne nyugtatgasd magad haha

2011. júl. 12. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!