Miért van az, hogy sokan itt élik ki a vágyaikat, és nemtudnak egy kérdésre normálisan válaszolni?
A kérdés jó,és jogos!Én is bele szoktam ebbe futni,akár válasz adóként is.Egyszerűen,ha túl magas a labda,muszáj
lecsapni,még ha komoly is a kérdés.Szerintem nem vérre megy itt a játék!Remélem nem voltam off. :))
Üdv:egy paraszt
Ez azért van, mert nagyon sok kulturálatlan ember itt kompenzálja magát az elcseszett lúzer életéért és a frusztrációit tömény rosszindulattal vezeti le.
Régebben én is jobban a lelkemre vettem, de mostanra eljutottam oda, hogy vagy ignorálom az ilyeneket, vagy hülyét csinálok belőlük.
Egyetértek az előttem szólóval. Mindenesetre így könnyű emberkedni, nem kell a másik szemébe nézni. Lehet, a társadalmi kapcsolataiban nem ilyen "egyenes", és komoly kisebbségi komplexussal küszködik az, aki dorongol.
Ha valaki ide ír, nyilván tanácsra vár, nem arra, hogy mégjobban a betonba döngöljék.
Nálam is szoktam ilyen idióták úgymond "trollkodni" .De nem kell velük foglalkozni.Jó ez egy nehéz kérés mert hát legszíveseben visszaszolnánk neki de ez a leghatásosabb módszer.
Remélem segítetem:)
azt miből gondolod, hogy az életben senkik?:)
ne nyugtatgasd magad haha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!