Miért van az, hogy sokan itt élik ki a vágyaikat, és nemtudnak egy kérdésre normálisan válaszolni?
kb 160 kérdést feltettem már amióta itt vagyok de ha hiszed ha nem egyikbe se hurrogtak le,érdekes mi?
értelmes kérdések=értelmes válaszok
első válaszoló: Hát énrólam már kb lepereg de oan cinkek ezek az emberek :)....itt élik ki a vágyaikat:(....
2.válaszoló.....én is értelmeseket szoktam feltenni és mindig megtalálnak az olyan értelmes, irónikus emberek mint te ;)
Persze, még mit nem? Ha a való életben trollkodnánk így, akkor az lenne a vége, hogy megvernének minket. (Azért minket, mert a többi valamirevaló troll társam nevében is írok.) Itt pedig, mivel nem lehet fizikai kapcsolatot létesíteni, csak írják a választ, ami vagy trágár, "mennyazzanyádba" módon próbál minket leoltani, (Az ilyenen szép, egészségeseket lehet mosolyogni.) vagy pedig kultúráltan, pölö: Légyszíves normálisan válaszolj, vagy valami hasonló.(Ezeket általában figyelmen kívül hagyjuk.)
Egy GYIK-es Troll voltam. PÍSZ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!