Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mely kérdéseidet törölték?

Mely kérdéseidet törölték?

Figyelt kérdés
2009. márc. 23. 10:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
90%

Én azt kérdeztem, hogy "Ti hány évesek voltatok 12 éves korotokban"

Kb egy napig élt a kérdés, de nem fogta senki. Aztán arra hivatkozva, hogy ez erőltetett, törölték. Amitől én nagyon bú-ú-ús panda lettem :(

2009. márc. 23. 15:59
 12/24 anonim ***** válasza:
96%
Volt egyszer a Családi kapcsolatoknál egy jópofa pöttyös labdás kérdés,amire fantasztikusan jó válaszok érkeztek. Délután már nem találtam sehol és feltettem a kérdést,hogy "Hová tűnt a pöttyös labdás kérdés?". Már nem emlékszem milyen indokkal törölték.
2009. márc. 23. 16:26
 13/24 anonim ***** válasza:
91%

én egyszer a humorban azt kérdeztem, hogy möchtest du tanzen? de törölték merthogy a nyelvibe kellett volna. odaírtam, onnan is törölték.

aztán azt írtam a humorba hogy ki látta Ottokárt? de azt is törölték :@

2009. márc. 23. 19:46
 14/24 anonim ***** válasza:
78%

A "Családi kapcsolatok" rovatában egy olyan kérdést tettem föl, amely teljesen kamu volt, Gabrielle Solisnak adtam ki magam és az ötödik évad elejének konfliktusait taglaltam a kifejtésben. Egyébként két kamu kérdésem nem tűnt fel senkinek, válaszoltak rá és benne is maradt a rendszerben:

a) Le tudná valaki írni (lépésről lépésre), hogyan jutok el Csillagkútra? (Utalás a Jóban Rosszban fiktív településére.)

b) Mit kezdjünk a túl indiszkrét és pletykás házmesterrel? (Utalás a BK Magdi nénijére.)

2009. márc. 23. 20:16
 15/24 anonim ***** válasza:
89%

Nem is engedtek, hogy kiirjam a kerdesem, megpedig a tegnap! :((

Velemenyeket akartam kerdezni Fabri Sandorrol!

2009. márc. 23. 21:27
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
"Ha elpusztul a zsiráf, hogy temetik el?" Kérdésemet törölték. Indok valami olyasmi, hogy értelmetlen. Lehet, én mégsem tudom a választ. De lehet, hogy a "kedves" szerkeztő egyszerűen nem érti, hogy mit is takar a kérdés.
2009. ápr. 11. 09:01
 17/24 anonim ***** válasza:
nekem csak kommentemet törölték mert benne volt a sz@rházi szó...
2009. aug. 20. 14:53
 18/24 anonim ***** válasza:

Volt egy, ahol én voltam hülye, mert annyira magától értetődő dolgot kérdeztem az oldallal kapcsolatban , hogy akár fel sem kellett volna tenni.

Volt egy játék, amire ráfogták, hogy reklám, pedig nem az volt.

És volt egy, ahol a megválaszolatlan kérdéseimet linkelem. Van még mit tanulnom erről az oldalról.

2010. márc. 5. 11:06
 19/24 anonim ***** válasza:

13:42!!!

Igen, a fájdalomba bele lehet halni. Amikor erős fájdalmat érzel, az agyad különböző anyagokat választ ki, amik valamilyen szinten blokkolni próbálják a fájdalomingert közvetítő idegeket. Első körben adrenalint is kiválaszt, ha jól emlékszem... namost mindkettő túladagolásába bele lehet halni (először sokkot kapsz, majd pl az adrenalin túltengésnél felszalad a vérnomás és a szív nem bírja tovább a tempót, leáll.)

Remélem, segítettem :D

A zsiráfot pedig szerintem

a)egy olyan széles gödörbe, mint a zsiráf hossza (orrtól farokig, felfelé nyújtott nyakkal, ergo valamivel előrébb, mint a nyaka eleje, a fenekéig), a gödör hossza megegyezik a zsiráf magasságával (szintén nyújtott nyakkal), a gödör mélysége pedig zsiráf szélessége +1,5 méter :D

b)a többi zsiráf keres egy mocsarat vagy futóhomokos részt és belehúzzák :D

c)nem temetik el sehogy, a zsiráfok igazából dögevők, csak még soha senki nem fedezte fel

d)nem temetik el, megeszik a hiénák, a keselyűk és az őrült dögevő zsiráfok

20/L

2010. aug. 26. 17:50
 20/24 anonim ***** válasza:

20:16 Nagyon jó kérdés lehetett:D

Egy szülifeli fan

2010. aug. 26. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!