Mennyire érdemes ezen az oldalon kiteregetni a magánügyeket? Vagy olyat kérdezni, ami nagyon ciki?
Engem nem nagyon érdekelne,ha beazonosítanának.Egészségükre,nézegessenek csak.. ha ártani akarnának nekem,akkor nyilván feljelenteném őket.De ilyet épeszű ember nem tesz:)
Mivel nem származik neki belőle érdeke.Ha meg származna,érje el más módon!
Ha meg röhögni akarna rajtam,röhögjön.. én meg majd röhögök rajta.
Nem a moderátor néni nagyon kedves én bízom benne :D Ezúton üzenem neki: SZERETLEK CSIBÉM XD
Na de komolyra fordítva a szót: nem élhetnek vissza az e-maileddel, le is van írva az adatvédelmi szabályzatukba (amit még sohasem olvastam el de tuti le van írva)
Ezért tart az ember külön emailcímeket.
Amúgy meg mi a ciki?
Ha orvosi bajod van, menj orvoshoz, ha lelki bajod van, beszélgess valakivel egy jót!
Előttem szóló...
Szerintem ott az igazság:)
Ha az ismerőseid látják meg,az sokkal rosszabb mint pár számodra vad idegen(admin..)
Nekem is vannak ismerőseim /osztálytárs akik rájöttek pár kérdésemre. Szerencsére nem a cikisebbekre ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!