Miért van az, hogy ha valakinek gyereke van, az mindent a Gyerekvállalás, nevelés témában kérdez meg?
Szerintem pont az a ket tema amit felhoztal, a konyv es az alkoholmentes sor mindegyik abba a rovatba illik. Most ne haragudj, de sok kismama akik szoptatnak, olvassak azt a rovatot. Ha az alkoholmentes sort az anyatej miatt kerdezik, szerintem hova kellene irni?
A valaszokat pedig ne pontozd le, csak azert, mert nem mindenki ert veled egyet, mert gondolom arra varsz.
En mondjuk a csaladi kapcsolatoknal talalok sokszor olyan kerdest, ami nem oda illik. De tudom azert ott teszik fel a kerdest, mert mindjart oda pillant az ember, ha belep erre az oldalra.
Szerinted a tejserkentos kerdes hova illik ha nem a gyerekvallalashoz?
Én azt hittem, hogy a sör az "ételek, italok" menüpontba tartozik, de látom szerinted gyerekvállalás.
A könyves kérdéseknek csináltak egy "szórakozás__Könyvek" részt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!