Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért van az, hogy ha valakine...

Miért van az, hogy ha valakinek gyereke van, az mindent a Gyerekvállalás, nevelés témában kérdez meg?

Figyelt kérdés
De full olyat, aminek nem is ott a helye. Pl. hogy hol lehet kapni Janikovszky Éva: Örülj, hogy fiú! c. könyvét, vagy hogy a Teszkóban az X márkájú alkoholmentes sör melyik polcon van, meg hasonlók. Oké, én azt értem, hogy a könyv biztos olyasvalakinek lesz ajándékba, akinek most lett babája (olyankor szokták ezt ajándékozni, ez se nem mesekönyv, se nem gyereknevelési könyv), az alkohol mentes sör meg nyilván tejfokozáshoz való. De mivel már nem a "hogyan" és a "mit" a kérdés, hanem a "hol, merre", ezért szerintem már full nem ott lenne a helye. Miért mindent ott kérdeznek meg az anyukák? Csak én érzem azt, hogy kevés kivételtől eltekintve ha valakinek gyereke születik, akkor teljesen beszűkül a tudata?
2009. márc. 17. 13:17
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Naponta rengeteg olyan kerdes szuletik, amit nem a megfelelo kategoriaban tesznek fel, ezt kesobb a moderatorok elintezik. En meg nem vettem eszre, hogy ez kirivoan gyakori lenne a Gyerekvallalas temaban.
2009. márc. 17. 13:28
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
Anyukák saját magukból kiindulva azt gondolják, hogy másokat is ez a téma érdekel a legjobban. Ezért ide írják, hogy sokan olvassák. Tehát szerintem nem véletlenül, hanem az előbb említett céllal rakják oda a kérdéseket
2009. márc. 17. 13:48
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen, de ha a megfelelő helyre tennék, talán hozzáértőbb válaszokat is kaphatnának, mert általában a gyerekvállalás témát csak az olvassa, akinek gyereke van. De ha a kérdés nem szorosan oda kapcsolódik, akkor jobb helye lenne a kérdésnek ott, ahová valójában tartozik, nem?
2009. márc. 17. 14:02
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem a veletlen muve! Nekem is van gyerekem de meg soha nem tettem fel kerdest a Gyerekvallalas temaba :D
2009. márc. 17. 14:04
 5/8 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem pont az a ket tema amit felhoztal, a konyv es az alkoholmentes sor mindegyik abba a rovatba illik. Most ne haragudj, de sok kismama akik szoptatnak, olvassak azt a rovatot. Ha az alkoholmentes sort az anyatej miatt kerdezik, szerintem hova kellene irni?

A valaszokat pedig ne pontozd le, csak azert, mert nem mindenki ert veled egyet, mert gondolom arra varsz.

En mondjuk a csaladi kapcsolatoknal talalok sokszor olyan kerdest, ami nem oda illik. De tudom azert ott teszik fel a kerdest, mert mindjart oda pillant az ember, ha belep erre az oldalra.

Szerinted a tejserkentos kerdes hova illik ha nem a gyerekvallalashoz?

2009. márc. 17. 15:31
 6/8 anonim ***** válasza:
82%

Én azt hittem, hogy a sör az "ételek, italok" menüpontba tartozik, de látom szerinted gyerekvállalás.

A könyves kérdéseknek csináltak egy "szórakozás__Könyvek" részt.

2009. márc. 17. 17:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti! Én senkit nem pontoztam le, nem az én hobbim ez. Amúgy meg szerintem a sör egyértelműen az ételek italok kategóriába tartozik.
2009. márc. 17. 18:45
 8/8 A kérdező kommentje:
De azért téged lepontoztalak, csak hogy igazad legyen.
2009. márc. 17. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!