Kiírod a neved válaszaid végére? Ha igen, miért?
Figyelt kérdés
2009. febr. 25. 21:55
1/13 anonim válasza:
Én nem írom ki!Mert csak!:D
Péter
2/13 anonim válasza:
nem, és kifejezetten idegesít ha valaki igen
3/13 anonim válasza:
ritkán kiirom a becenevemet, ha azt akarom, hogy tudják, hogy melyik hsz tartozik hozzám.
Sly
4/13 anonim válasza:
Sosem írom ki. Ide sem fogom. Miért? Mert ne az alapján ítéljék meg a válaszomat, hogy én írtam, hanem az alapján, hogy mennyire volt segítség.
5/13 anonim válasza:
nem, nem hinném h itt bárkit is érdekel az én nevem..
6/13 yuda válasza:
Én örülnék,ha lenne egy olyan választható funkció,hogy a rendszer beírja aki azt választja, aki nem, az kikattintja-én akkor benn hagynám, mert nincs mit szégyelnem-persze valószínűleg valami avatar nevet választanék, ami normálisan elfogadott netes világban-de amúgy kicsit erőltetettnek tartom, ha most odaírja valaki.
Kár,hogy az oldal adminja nem csinál ilyen lehetőséget,hogy éljen vele aki akar.
7/13 anonim válasza:
Nem, de nem zavar, ha valaki odaírja a nevét a válaszai végére.
8/13 anonim válasza:
Nem írom ki. Volt egy idő mikor egy A betüt hagytam a végén, a kérdések végén, meg a válaszok végén, de meguntam :D
Most már nem írom ki. Ehhez sem :D
9/13 anonim válasza:
Én nem írom ki, minek írjam oda mindig nem az érdekli az embereket hanem a válaszom :D ha nem lenne anonim az oldal ott lenne :)
10/13 anonim válasza:
Néha kiírom, néha nem :D Nani nevet szoktam írni, ha írok :D Nem tudom miért... : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!