Hogy lehetne azt elérni itt, hogy a sokválaszos kérdéseknél könnyebben a végére érjünk, ha csak figyelemmel kísérjük?
Figyelt kérdés
Van néhány kérdés ami érdekel, de már csak az utolsó válaszokat szeretném megnézni, mert a többit már olvastam. Az egyik pl 17 oldalas. Elég sokáig tart végig lapozni. Valahogy kéne jelezni, hátha megoldanák ezt.2009. márc. 25. 13:49
1/11 anonim válasza:
Csatlakozom a petícióhoz! Ésszerű lenne, erre már én is gondoltam!
2/11 anonim válasza:
Ezt én is kérdezhettem volna :)
Más oldalakon be van állítva az oldalszám -alul.felül- és lehet görgetni.
3/11 A kérdező kommentje:
Hát igen, szerintem is ez lenne a legjobb megoldás....
2009. márc. 25. 14:25
5/11 anonim válasza:
egyetértek, az én egyik kérdésemre 59!! válasz jött, és még jön rá, szóval már rá sem lépek mert nincs türelmem végigvárni míg odaér a lapozás
6/11 anonim válasza:
Nem kell ide petíció. :)
A link végére csak egyszerűen beírod, hogy __oldal-1 és már az első oldalon is vagy. Ha a tízedikre akarsz menni, akkor beírod hogy __oldal-10 és ott vagy.
Két alulvonás kell, a többi gondolom látható-érthető. ;)
7/11 anonim válasza:
hát utolsó a mi kérésünk egyszerűbb lenne, és olyannak is követhető, aki nem fi8gyel olyanokra mint te...egyértelmű lenne
8/11 A kérdező kommentje:
Tényleg jó lenne egy egyszerűbb megoldás, de addig is az utolsó előtti ötlete jól hangzik. Köszike ;)
2009. márc. 25. 20:42
9/11 anonim válasza:
ahaa, ezt most kipróbáltam, a __blabla-akárhányt, tök jó:)
és sztem is lehetne ám. de esse rossz. de azértezsenkit ne hátráltasson:D
10/11 anonim válasza:
nem rossz a linkes de ahol nem tudom hány oldal van, ott is egyesével pötyögöm be?:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!