Hogy lehetne azt elérni itt, hogy a sokválaszos kérdéseknél könnyebben a végére érjünk, ha csak figyelemmel kísérjük?
Figyelt kérdés
Van néhány kérdés ami érdekel, de már csak az utolsó válaszokat szeretném megnézni, mert a többit már olvastam. Az egyik pl 17 oldalas. Elég sokáig tart végig lapozni. Valahogy kéne jelezni, hátha megoldanák ezt.2009. márc. 25. 13:49
11/11 anonim válasza:
Nem! Pl. ha van 54 válasz, akkor sejtheted, hogy kb. 5-6 oldal van, és egyből beírod hogy __oldal-5, és akkor egyből az 5. oldalra visz.
Bár tényleg könnyebb lenne úgy, ahogy ti mondjátok, csak siettem, és leírtam hamar az én megoldásomat a problémára. :)
/5. válaszoló/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!