Tudom, mindenki lehurrog majd. De borzasztó olvasni a helyesírási hibákat! Mást is ennyire idegesít?
Én nem akarok provokatív lenni, de leírok pár példát: tutok, mingyá, bent van a babakocsiba, lenyukszom, muszály.... ez borzasztó....
Le is pontozhattok, de engem ez nagyon zavar...
sajnos a kérdezőt nem lehet lepontozni.
igen, sokakat idegesít, egész népes társoság szokott összegyűlni az ilyen kérdéseknél és közösen busongani (igen és akkor is így írom, nem "ú"-val)
már úgyis régen volt ilyen kérdés, persze azért azt nem mondanám, hogy hiányzott volna.
Mondjuk azért ide is leírom azt, a már az összes korábbiba is beírt véleményem, amit persze a sok nyelművelő értelme, szerintem meglehetősen vicces, vagy inkább szánalmas módon nem tudott feldolgozni, miszerint, ha választanom kell egy tartalmas, de rossz helyesírású szöveg és egy nyelvtanilag, helyesírásilag tökéletes, ámde tartalmatlan, semmitmondó iromány között, akkor én biza az elöbbit választom, mert szerintem a helyesírás alapvetően külsőség.
(nesztek, elemezzétek ezt a mondatot)
na midegy, mivel válaszok vannak, a 3 pontot már megkaptad érte. váljék egészségedre.
Engem is zavar! Mondjuk velem is előfordult már, hogy elgépeltem vmit és amikor visszaolvastam, azt hittem elájulok!
Ettől függetlenül ennél az jobban zavar, ha vki igénytelenül beszél. Pl.: -nák, -suk, -sük a kedvencem pedig az -e szócska! Rosszul vagyok, ha vki nem tudja hová kell tenni! Nem is értem, ezek az emberek hol voltak általános iskola helyett??
Visszatérve a helyesírásra: sztem azért érzék is kell hozzá. Nagymamám pl. szépen beszél, de a helyesírása botrányos!
Örülök, hogy vannak még ilyen emberek! :-)
A 18:35-nek! Én is örülök Neked! (Nektek) :)
Azok a "beszéd-problémák" is írtó idegesítőek, vagy inkább elszomorítóak... Na, de ez van,nem tudunk rajta változtatni.
Köszönöm a véleményeket, válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!