Mi az az off? Gyakran olvasom, és nem tudom, hogy ez mi.
az off az amikor nem a kérdésre válaszolsz
odaírod hogy off, és megírod amit akarsz, az off jelzi hogy ez nem válasz a kérdésre, de vmiért írsz
Az off azt jelenti hogy a következő rész nem a kérdésre lesz válasz csak eszébe jutott valami a válaszolónak és leírja, mert témába vág.
a lepontozást nem lehet látni sehol, de részemről az egész pontozósdi egy baromság és jó lenne ha végre megszüntetnék.
hogy tudsz offolni?
Úgy hogy kiírod hogy off :)
Ahogy előttem válaszoló is írta,jobb oldalt lent ott van,hogy hány százalékban hasznosak a válaszaid!És ha bemész a megválaszoltjaid közé,fogod látni,hogy a kérdésed mennyire bizonyult hasznosnak,de ,hogy ki pontozott le azt nem tudod!
De szerintem is nagy hülyeség ez a pontozás,mert ha olyat írok,ami nem szimpatikus valakinek akkor lepontoz,holott nem arra való ez a pontozás,hogy azt mutassa,hogy kinek milyen szimi vagyok,hanem ,hogy hány százalékban HASZNOS a válasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!