Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Más is rászokott már erre az...

Más is rászokott már erre az oldalra vagy csak én?

Figyelt kérdés
Képes vagyok órákon át itt lógni...:D
2009. febr. 9. 22:39
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
na,jó ezt hallani! :) :) pedig már néha lelkifurdalásom van mert annyit vagyok itt...de egyszerűen nem lehet megunni...pasim már mindig mondja hogy megkattantam...:D
2009. febr. 12. 10:38
 22/24 anonim válasza:
100%
Pár napja találtam rá az oldalra. először le sem tudtam róla szakadni, mert nagyon sok hasznos dolgot találtam. Azóta minden reggel ezzel kezdek és napközben is ránézek.
2009. febr. 13. 11:12
 23/24 anonim ***** válasza:
69%
Tényleg tök jó az oldal, én is már sok hasznos választ kaptam meg tanultam mások tapasztalatain, de azért nem mondanám magam függőnek. Hetente kb. 2x-3x jövök fel, ha valami érdekel, kérdést szeretnék feltenni vagy éppen választ várok. Szerintem ez még nem függőség. Lehet, hogy kicsit kilógok a sorból, de gondoltam én is megosztom veletek, hogy milyen gyakran látogatom az oldalt!:) Üdv
2009. febr. 17. 19:54
 24/24 anonim ***** válasza:
én is rászoktam:) teljesen jó dolog ez az oldal:)
2009. febr. 18. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!