Más is rászokott már erre az oldalra vagy csak én?
Figyelt kérdés
Képes vagyok órákon át itt lógni...:D2009. febr. 9. 22:39
21/24 A kérdező kommentje:
na,jó ezt hallani! :) :) pedig már néha lelkifurdalásom van mert annyit vagyok itt...de egyszerűen nem lehet megunni...pasim már mindig mondja hogy megkattantam...:D
2009. febr. 12. 10:38
22/24 anonim válasza:
Pár napja találtam rá az oldalra. először le sem tudtam róla szakadni, mert nagyon sok hasznos dolgot találtam. Azóta minden reggel ezzel kezdek és napközben is ránézek.
23/24 anonim válasza:
Tényleg tök jó az oldal, én is már sok hasznos választ kaptam meg tanultam mások tapasztalatain, de azért nem mondanám magam függőnek. Hetente kb. 2x-3x jövök fel, ha valami érdekel, kérdést szeretnék feltenni vagy éppen választ várok. Szerintem ez még nem függőség. Lehet, hogy kicsit kilógok a sorból, de gondoltam én is megosztom veletek, hogy milyen gyakran látogatom az oldalt!:) Üdv
24/24 anonim válasza:
én is rászoktam:) teljesen jó dolog ez az oldal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!